Jump to content



Προβλημα με μπαταρια κινητου


tavlamari

Recommended Posts

Καλησπερα,

εχω το xperia mini εδω και κατι παραπανω απο χρονο τωρα και δεν ειχα ποτε θεμα με την μπαταρια του.

Συγκεκριμενα μου κρατουσε γυρω στις 3 μερες με απλη χρηση.Απο προχθες ομως μεχρι σημερα παρατηρησα οτι μου εβγαζε την ενδειξη 12% σε κατι λιγοτερο απο 20 ωρες.Τι εγινε,ετσι ξαφνικα χαλασε η μπαταρια?Υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να κοιταξω αν ευθυνεται?

Αν ειναι οντως ειναι η μπαταρια το θεμα,αξιζει η αλλαγη της σε αυθεντικη η θα ειμαι και ενταξει με καμια μουφα αν υπαρχει στην αγορα?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν κοιτάς λίγο στις ρυθμίσεις συστήματος -> πληροφορίες τηλεφώνου -> μπαταρία για να δεις μήπως κάποιο πρόγραμμα συμπεριφέρεται περίεργα; Στο δικό μου κινητό (όχι δεν είναι το xperia) πχ αν αφήσω το Facebook να τρέχει στο background πρέπει να την φορτίσω 2 φορές την ημέρα και είναι ενός μηνός κινητό...

Link to comment
Share on other sites

Δεν τρεχει καποιο προγραμμα το κοιταξα και ουτε εχω wireless ανοιχτο.

Απλα μου κανει εντυπωση πως ετσι ξαφνικα μια μερα του τη βιδωσε να μην κραταει μπαταρια και να θελει και σε λιγοτερο απο μερα φορτισμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.