Jump to content



Πρόβλημα με μητρική MSI B75A-G43


Bunnykiller

Recommended Posts

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: ανοίγω τον υπολογιστή ο οποίος ανοίγει κανονικά αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη και μετά από 5 δευτερόλεπτα κλείνει μόνος του. Αυτό συνεχίζει να συμβαίνει αυτόματα μέχρι να κλείσω τον διακόπτη του τροφοδοτικού. Δεν προκαλείται από τον διακόπτη τον οποίο και άλλαξα.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία!

Link to comment
Share on other sites

Ακούγεται σαν πρόβλημα με το BIOS της μητρικής το οποίο κόλλησε. Διάβασε το εγχειρίδιο αν υπάρχει jumper ή διακόπτης για εφεδρικό BIOS ή αν υποστηρίζει flashing από USB και πως μπορεί να γίνει σε τέτοιες emergency περιπτώσεις. Είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έγινε RMA.

Link to comment
Share on other sites

το ενδεχόμενο να έχεις συνδέσει κάτι λάθος το σκέφτηκες?

Τσέκαρε όλα τα καλώδια.Ακόμα και τα usb μπορούν να το προκαλέσουν αυτό.

Το σύστημα απο τότε που το έστησες έχει postάρει ποτέ?Είμαι 90% σίγουρος πως αν όχι κάτι έχεις κάνει λάθος

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια καταρχήν. Επίσης, να πω ότι ο υπολογιστής δούλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι το απόγευμα. Δοκίμασα να κάνω reset το bios αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα...

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε να βγαλεις ολο το Hardware και να συνδεεις ενα καθε φορα που θα κανεις Boot..δλδ βγλαε τις μνημες, του σκληρους, καρτα ηχου και οτι αλλο εχεις επανω και ασε μονο cpu και gpu και ξεκινα το boot..λογικα θα σου βγαλει error γιατι δεν εχει μνημη επανω..shutdown βαλε ενα dimmaki ram και ξανα Boot..μετα ξανα κλεινεις το pc βαζεις αλλη μια μνημη και παλι απο την αρχη....μετα ο σκληρος δισκος και παλι απο την αρχη και παει λεγοντας..με αυτον τον τροπο βλεπεις αν ο υπολογιστης δεν κανει boot αν φτεει κατι απο τα περιφεριακα hardware πριν καταληξουμε στην πιθανοτητηα το mobo να ειναι ελλατωματικο..ελπιζω να μην σε μπερδεψα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.