Jump to content



[Photoshop] Σώσιμο και εφαρμογή πολλαπλών transformations


sadako

Recommended Posts

Έχω μια εικόνα, που είναι επίτηδες παραμορφωμένη. Μέσα στην εικόνα υπάρχουν κάποιες θέσεις στις οποίες έχει μικρές φωτογραφίες, που έχουν παραμορφωθεί μαζί με την υπόλοιπη φωτογραφία.

Αυτό που θέλων να κάνω, είναι να αντικαταστήσω αυτές τις φωτογραφίες. Για την πρώτη φορά που θα το κάνω, θα παιδευτώ με warp κλπ, θα το πετύχω. Το θέμα είναι πως αυτή η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, δηλαδή θέλω να αλλάζω τις φωτογραφίες.

Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να σώσω στο αρχείο όλες αυτές τις transformations και μετά να κάνω import μια φώτο σαν smart object και να επιλέγω πχ την transformation 1 (= warp την αριστερή πάνω γωνία 40 pixels αριστερά πχ), μετά να κάνω import άλλη φωτογραφία σαν smart object και να επιλέγω την transformation 2 (= distort την πάνω δεξιά γωνία 32 pixels δεξιά και μετά την κάτω αριστερή γωνία warp 47 pixels αριστερά) κλπ..

Κι αυτό να μπορώ να το κάνω όσες φορές θέλω, με όσες φωτογραφίες θέλω με διαφορετική transformation για την καθεμία..

Link to comment
Share on other sites

αντι να ξανακανεις import μπορεις να επιλεξεις την περιοχη που θες να μην επηρεαστει και να την κανεις αλλο layer.

Για το αλλο που ρωτας κοιτα τον οδηγο που σου εδωσε το παιδι πανω για actions.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.