Jump to content

info για leadtek 6800gt

Integrale

Recommended Posts

Hi σε ολους!Θα ηθελα πληροφοριες,αν γνωριζετε ή αν καποιος απο εσας εχει,για τις καρτες γραφικων Leadtek 6800gt!Ειναι καλες γενικως οι Leadtek σαν καρτες(ποιοτικες κ γρηγορες)σε συγκριση με αλλες φιρμες?Ειμαι να αγορασω αναμεσα σε Leadtek κ MSI (panta se 6800gt)!Απο "προικα" που συνοδευονται τι λενε(παιχνιδια,εφαρμογες,καλωδια κτλ)?Ευχαριστω!:confused: ????? :worship:

μην ξεχνάμε πάντως την μεγάλη διαφορά θορύβου που έχουν οι κάρτες της ΑΤΙ με την nvidia.Τια προάλλες έτυχε να πέσει στην αντίληψή μου ένα άρθρο για τον θόρυβο που βγάζουν οι κάρτες των δυο μονομάχων . Τις GT τις έθαβε κανονικά . Κορυφαίες από θέμα θορύβου , ήταν η HIS με ένα πολύ προχωρημένο σύστημα ψύξης , που την έβγαζε εντελώς αθόρυβη και κρατηθείτε η ............................elsa , η παλιά θρυλική γερμανική εταιρεία , που βγάζει λέει πάλι κάρτες (εγώ ήξερα ότι έχειο κλείσει, τεσπα). Αυτές οι δύο με ΑΤΙ chip ήταν οι πιο αθόρυβες. Το λέω, γιατί εντάξει οι επιδόσεις αλλά αν είναι να βουίζει ο κουμπιότορας !!!! σαν τρένο , τι να το κάνεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.