Lordofpcs Posted September 9, 2004 #1 Share Posted September 9, 2004 Σκέφτομαι να αλλάξω επιτέλους τον παλιό μου Μaxtor 30GB και να πάρω τον WD 200GB μιας και έχω ανάγκη για πολύ χώρο.Είμαι σ' ένα δίλημα για το αν είναι αξιόπιστος δίσκος ή οχι. Τι λέτε;:...: :...: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 9, 2004 #2 Share Posted September 9, 2004 Παρε 2χ120 SATA. Θα εισαι κ πιο γρηγορος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Posted September 9, 2004 #3 Share Posted September 9, 2004 δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τον συγκεκριμένο αλλά εδώ και 2 εβδομάδες έχω τον 200αρη της seagate σε SATA έκδοση και λέει! είναι χαλαρά 5 βαθμούς πιο ζεστός απο τον 80άρης της western digital που έχω αλλά ταυτόχρονα και αθόρυβος-κάνει θόρυβο μόνο στην αναζήτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Posted September 9, 2004 #4 Share Posted September 9, 2004 Πανω κατω ολες οι εταιριες στα ιδια ειναι.Πανε σε seagate που εχει και 5 χρονια εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Posted September 10, 2004 #5 Share Posted September 10, 2004 O Maxtor δεν σε ικανοποίησε?Προσωπικά αποφεύγω τους WD. Πιο θορυβώδεις και λιγότερο γρήγοροι από τους Seagate και τους Maxtor.Τώρα να σου πω Seagate δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά λένε οτι είναι λίγο πιο γρήγοροι από τους Maxtor και κάνουν λίγο περισσότερο θόρυβο....Αυτά απ' όσο ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 10, 2004 #6 Share Posted September 10, 2004 Seagate εχω εναν 160αρι και τον εχω εξωτερικο σε ενα πλαστικο κουτακι. Δεν ακουγεται σχεδόν καθόλου, ζεστενεται ομως αρκετουτσικα! Θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη αγορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Posted September 10, 2004 #7 Share Posted September 10, 2004 μια ψηφος εμπιστοσυνης στους Seagate και απο δω αν και ακομα δεν ξερω εαν ισχυει στην Ελλαδα η πενταετης εγγυηση... παντως ειναι οντως πιο αθορυβοι κιας ζεσταινονται λιγακι παραπανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted September 10, 2004 #8 Share Posted September 10, 2004 O 200αρης JB που ειχα παρει πριν λιγο καιρο δεν με ενθουσιασε απο επιδοσεις, αλλα αλλωστε μονο για extra χωρο τον ηθελα οποτε για αυτο ειναι ικανοποιητικος. Καλυτερα να κοιταξεις καποιον αλλο δισκο αν τον θες για κυριο δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordofpcs Posted September 10, 2004 Author #9 Share Posted September 10, 2004 Ευχαριστώ παίδες για τις συμβουλές σας Καταστάλαξα να πάρω έναν Seagate 160GB και να έχω το κεφαλι μου ήσυχο...δεν πιστεύω να :tomato: :tomato: :-O :-O :-O :wall: έτσι δεν είναι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.