Jump to content



Samsung galaxy S2 ή Note 1


PGM

Recommended Posts

αν και αν συσκευή γενικά θα προτιμούσα το Note (για πολλούς λόγους), η τιμή του SII ειναι λουκούμι για να το αφήσεις να περάσει

Λουκουμι 270€ για διπυρηνο διετίας που θα μεινει με την 4.1.2;

Δεν νομιζω τακη.

Αναμεσα στα δυο Note.

Link to comment
Share on other sites

Λουκουμι 270€ για διπυρηνο διετίας που θα μεινει με την 4.1.2;

Δεν νομιζω τακη.

Αναμεσα στα δυο Note.

Υπερβάλλεις.

Το 2011 κυκλοφόρησαν και τα δύο με 4-5 μήνες διαφορά, και όπως προφανώς ξέρεις και το note 1 (n7000 ) διπύρηνο ειναι και αυτό. Μέχρι εδω λοιπόν δεν βλέπω μεγάλη διαφορά (ακομη και οι επεξεργαστές τους παραπλήσιοι ειναι)

Επίσης το Note ξεκινάει με τιμή 130€ παραπάνω από το SII τουλάχιστον. Αν δεν υπάρχει θέμα στην τιμή, όπως ειπα κι εγω ξεκάθαρα στο δικό μου ποστ παραπάνω θα πρότεινα το note γιατι το εχω και ξερω πόσο καλό ειναι.

Αλλιώς προσωπικά θα πήγαινα στο SII χωρίς δεύτερη σκέψη με βάση τις αμελητέες διαφορές (εκτός της οθόνης φυσικά που δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης) και το χάσμα στην τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Αν είσαι οκ με το μέγεθος,βουρ για note,δεν το μετάνιωσα ποτέ...

Και δεν ήμουν και πολύ φαν του μεγέθους,το πήρα έτσι να δω γιατι το εκθειάζουν όλοι μα όλοι και την πρώτη μέρα το ερωτεύτηκα...

Και τα δυο πάντως έχουν μάλλον μετρια μπαταρία ,ακόμα και σχετικα μιλώντας

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.