Jump to content



Στήσιμο νέου pc προτάσεις για cpu


chek2fire

Recommended Posts

Οπως λέει και το νήμα μια και σιγά σιγά αρχίζω και στήνω το νέο μου pc θα ήθελα προτάσεις για την αγορά cpu. Δεν με ενδιαφέρει το κόστος και ψάχνω για high end επεξεργαστές αλλά και από την άλλη δεν θέλω να δίνω και σπάταλα λεφτα.

Προσανατολίζομαι σε intel και ivy bridge και σε socket 1155. Αξίζει να περιμένω μήπως εμφανιστεί κάποια άλλη καλύτερη πρόταση μελλοντικά? Περιμένω τις προτάσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Το τελευταίο high end socket ειναι το Χ79..

Οποτε καλύτερα δες σε αυτους τους i7..

Δεν μας είπες την χρήση που προορίζεται για να σε καθοδηγήσουν καλύτερα τα παιδια

*S2

Link to comment
Share on other sites

Για games είναι η χρήση του γιαυτό ψάχνω κάτι αξιόπιστο και για τις καθημερινές δουλειές που μπορεί να κάνεις με ένα pc. Το socket 2011 είναι το ίδιο με το X79? και το ποσό που σκέφτομαι είναι στα 400 ευρώ άντε να παέι και λίγο παραπάνω. Και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω μόνο για επεξεργαστή

Link to comment
Share on other sites

Thanks για τις απαντήσεις. Είδα ότι υπάρχει και αρκετά ενδιαφέρων θέμα με 2011 vs 1155 και θα το διαβάσω και θα αρχίσω να το ψάχνω και λίγο μόνος μου. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι πάντως προσανατολισμένος.

Πάντως το 2011 socket έχει κάτι απίστευτες μητρικές όπως αυτή εδώ που μιλάμε την ερωτεύτικα αν και απαγορευτική λόγο τιμής.

MSI Big Bang XPower II (2011 , X79 , DDR3) - Mητρικές - plaisio.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.