peopas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2013 Πρόσφατα τα τίναξε το πολυαγαπημένο μου deathadder από την κατάχρηση :banging: Είπα όμως να αλλάξω σελίδα και να πάω σε καινούργιο ποντικάκι, παρόμοιο στιλ. Τι έχετε να προτείνετε; Θα προορίζεται κυρίως για fps games. Το απόλυτο max είναι 100 euros, αν μπορείτε δώστε και links από e-shops. Btw χθες γλυκοκοίταζα το zowie ec2 evo black Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 πάρε το ίδιο, αφού το έχεις συνηθήσεις, κάποιο άλλο ίσως σου φανεί δύσκολο στον χειρισμό, μείνε με αυτό που ξές ή με παρόμοιο σχήμα κάποιο όπως το zowie ec1 που έχουν περίπου της ίδιες διαστάσεις και σχήμα με το deathadder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Φεβρουάριος 27, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 <-- (Steelseries sensei) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 --> http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/roccat-savu-115785.html <--evo που το βρηκες ελλαδα ? μονο αγγελια παιζει απο το φορουμ στα 35ευρω τελευταια φορα που κοιταξα Αν θες απελπισμενα ενα mini deathadder τσιμπα το, αν οντως θες να δοκιμασεις κατι καινουργιο πηγαινε στα public και δωσε 35 ευρω για το savu, ειναι πολυ καλο deal imo Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Φεβρουάριος 27, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Δε το βρήκα ελλάδα το zowie, στο tube το κοιτούσα . Δε με χαλάει η παραγγελία από εξωτερικό πάντως. Το thread για το savu το είχα διαβάσει παλιότερα αλλά το είχα ξεχάσει. Δεν είναι ίδιο στιλ με το DA αλλά δεν πειράζει, ας πάω και σε κάτι εντελώς καινούργιο αμα αξίζει. Στα Public πάντως που λες είναι εξαντλημένο. Μετά πάει γύρω στο πενηντάρικο από amazon και λοιπά ελληνικά μαγαζιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Απο g500 πηγα σε deathadder.Δε το με χαλασε , αλλα δε με ξετρελανε κιολας.Αν μου χαλασει , παλι g500 θα παω να παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X4K4 Φεβρουάριος 27, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 εγώ απο τότε που βγήκε G9 έχω γύρω στα 50-70 γυρνάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savy_59x Φεβρουάριος 27, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Logitech g9x και έχεις καθαρίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Φεβρουάριος 27, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Τα συγγεκριμένα logitech τα είχα δοκιμάσει από κάτι φιλαράκια αλλά δεν μου άρεσαν. Γενικά δεν είμαι φαν της logi (χροοονια πριν μου είχαν χαλάσει 3 mx518 στη σειρά λόγω του γνωστού προβλήματος στο καλώδιο). Μάλλον για το savu θα πάω. Το θέμα είναι να το πάρω τώρα στα 50 ευρώ ή να περιμένω το public να το ξαναφέρει στα 35? Ξέρει κανείς πόσο καιρό τώρα είναι εξαντλημένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.