Jump to content



Ψάχνω ένα πρόγραμμα-τα φώτα σας περικαλώ.


aspirin

Recommended Posts

Βασικά έχω να διαβάσω κάμποσα βιβλία με πολλές σελίδες. Το θέμα είναι ότι θέλω να κρατήσω σημείωσεις τα σημαντικότερα από αυτά που διαβάζω. Σκέφτομαι να κρατάω σημειώσεις στον υπολογιστή για πολλούς λόγους. Υπάρχει κανά πρόγραμμα όπου να περνάω τις σημειώσεις μου, να μπορώ να κάνω αναζήτηση σε αυτά που έχω περάσει. Αααααα κ το σημαντικότερο. Θέλω όταν γράφω μια λέξη να με προειδοποεί αν την είχα ξαναπεράσει στο περελθόν! Όπως στο excel όπου έχει κάτι σαν autoformat κ όταν πάς να γράψεις κάποια λέξη στη συμπληρώνει αυτόματα. Δηλαδή δεν με ενδιαφέρει μόνο να περνάω δεδομένα αλλά κ να τα συνδέω μεταξύ τους κ να τα συνδιάζω κ να έχω τη δυνατότητα να κάνω αναζήτηsh. Ευχαριστώ παίδες.

Link to comment
Share on other sites

εκτός από hyperlink που μπορείς να βάλεις, υποστηρίζει περιεχόμενα και παραπομπές.

τώρα για το αν έχεις ξαναγράψει, δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι λες.

με ένα search μπορείς πάντα να δείς τι έχεις γράψει.

πόσο μεγάλο? δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, εκτός αν αρχίσει τα κολλήματα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

τα περιεχόμενα του word τα έχω δοκιμάσει κ πρόκειται για ένα γρίφο. Αυτό που θέλω είναι όταν γράφω μια λέξη να με ειδοποιεί(κάπως, δεν ξέρω πώς) πώς αυτή τη λέξη την έχω ξαναγράψει κ κάπου αλλού. Το θέμα είναι να μην εμφανίζει τις συνηθισμένες λέξεις.

Όσο για το μέγεθος, θα μπορούσε ας πούμε να είναι κ 2000 σελίδες το αρχείο αυτό?

Link to comment
Share on other sites

καλά πώς δεν το είχα δει! Υπάρχει αυτό που θέλω κ λέγεται autocomlete!!!!!!! ’ ρε bii gates. Είσαι κ ο πρώτος! Αλλα δεν ξέρω για το μέγιστο μέγεθος αρχείου που μπορεί να δημιουργηθεί. Έχω σκοπό να χώσω πολλά δεδομένα μέσα.

Link to comment
Share on other sites

το μέγεθος αρχείου πιο πολύ εξαρτάται από τις εικόνες που έχεις,

παρά από τις σελίδες κειμένου.

δεν το χω δοκιμάσει σε τόσες σελίδες, αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

τελικά βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα. Το autocomplete tags είναι αυτό που ψάχνω αλλά δεν δουλέυει όπως θέλω. Πρέπει να του περνάω χειροκίνητα τις λέξεις. Κάτι τέτοιο είναι κουραστικό όταν μιλάμε για τεράστιο κείμενο. Εικόνες δεν θα βάλω. Τέσπα ας ξεκινήσω στο word και βλέπουμε!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.