Jump to content



ερωτηση εγγυησης


matteus

Recommended Posts

Γνωριζει καποιος να μου πει οταν αγορασεις ενα αντικειμενο απο εξωτερικο και συγκεκριμενα ενα κουτι για υπολογιστη η εγγυηση ξεκιναει να μετραει απο την στιγμη που εγινε η πληρωμη ή οταν παραλαβεις το προϊόν σπιτι σου?.

ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

συνηθως η εγγυηση ξεκινα απο το ηλεκτρονικο 'κλεισιμο' του προιοντος δηλαδη οταν γινει η πληρωμη.Βεβαια αυτο διαφερει απο site σε site αν γινεις λιγο πιο ακριβης λεγοντας μας την ισοσελιδα μπορει να βρουμε ακριβως τι τρεχει

Link to comment
Share on other sites

Aγορασα ενα tower case απο hardwareversand.de το οποιο ειναι ελλατωματικο τους ειχα στειλει μαιλ για να το στειλω πισω και μου απαντησαν ενταξει αλλα το αμελησα μεχρι να βγαλω ακρη με τα μεταφορικα τι και πως. Οταν βρισκεσαι μεσα στις πρωτες 30 ημερες παιρνεις καινουργιο σε ανταλλαγη γι'αυτο ρωταω εγω το παρελαβα στις 20 του μηνος αλλα η πληρωμη εγινε πολυ πιο μπροστα.

Link to comment
Share on other sites

χμμ δεν ειμαι και τοσο σιγουρος κανονικα και εγω ετσι λεω αυτο ειναι το λογικο θα περιμενω να δω και αυριο τι θα μου απαντησουν αλλιως την πατησα και εδωσα και πολλα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

Απο αυτο το μαγαζι 2 πραγματα πηρα και τα δυο σκαρτα βγηκαν και κανουν και 10 μερες να απαντησουν μετα λενε για εμας οι γερμανοι για κραξιμο ειναι.

Ναι είναι για κράξιμο.

Και το computeruniverse μία από τα ίδια.

Για αυτό μόνο amazon (όπως έχουν τα πράγματα έως τώρα).

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=22778]matteus[/MENTION]

Kρίμα για το μπάχαλο που σου προκαλούν αλλά δέν μας είπες όταν λές ελλατωματικό τί εννοείς. Είναι κάποιο πρόβλημα σε ηλεκτρονικό μέρος ή κάτι δέν στέκει στο ίδιο το case από πλαστικό και γενικά το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί ?

Link to comment
Share on other sites

Να εισαι καλα φιλε, ειναι λιγο στραβωμενος ο σκελετος απο το κουτι η πανω οριζοντια μπαρα με αποτελεσμα να δυσκολευομε αρκετα να βαλω/βγαλω το πλαινο δεξιο καπακι. Το περιεργο ειναι οτι ουτε το αφρολεξ ουτε η συσκευασια αλλα ουτε το ιδιο το tower εχουν σημαδια απο καποια πτωση κατα την μεταφορα μου φαινεται οτι ειναι εργοστασιακο το προβλημα. Ακομα δεν μπορεσα να το βαλω σε λειτουργια για να δω αν ηλεκτρονικα δουλευει σωστα και προτιμησα να το κρατησω ετσι γιατι ειναι 19kg και αντε να πηγαινει ξανα γερμανια...

Απλα ειναι κριμα να δινεις λεφτα για κατι καινουργιο ποσον μαλλον οταν δινεις και αρκετα και να εχει κουσουρια απο την πρωτη μερα. Μετα απο πολλες αγορες ομως ειδικα απο εξωτερικο ειτε για να γλυτωσεις λεφτα ειτε γιατι δεν υπαρχει στην ελλαδα καταλαβαινεις οτι μπλεκεις και δεν γινεται καθε τρεις και λιγο να τα γυρνας ρμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.