BeetleJuice Posted September 12, 2004 #1 Share Posted September 12, 2004 παιδιά ξεκινάω και εγώ με athlonπήρα την A7N8X deluxe περσινό μοντέλο αχρησιμοποίητη σχεδόν , είχε πάνω έναν athlon (οχι ΧΡ !!! του 1999)Το θέμα είναι οτι μνήμες μεταχειρισμένες δεν είχε , άρα ή θα ψάξω να βρώ ή θα πάρω καινούριες .Mod στη μητρική θα γίνουν , ψύξη με νερό όχι ακόμαΨύξη με αέρα θα έχω αλλά υπάρχουν κάτι project τρελα δικά μου με πολυ πολυ μεγάλους ανεμιστήρες απο server και mainframe υπολογιστές με κανάλια πλαστικά που κατευθύνουν τον αέρα και πιστεύω οι για λίγο καιρό θαμαι καλαβασικά με τις ddr δεν έχω καμία σχέση και θα ήθελα και κανένα λίνκεπεξεργαστή θα βάλω τον 3200 λεωΠείτε τι προτείνετε απο ddr , μαρκα , τσιπάκια , χωρητικότηταΚαι λίνκς να μου δώσετε διαβάζω με τις ώρες, δεν έχω πρόβλημαΠεριμένω με ανυπομονισία γιατί την έχωκαι κάθεται χωρίς μνήμη !!!!Αντε να αρχίσω να καίω και εγώ...Cu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Posted September 12, 2004 #2 Share Posted September 12, 2004 Δεν μας λες ομως ποσα περιπου χρηματα αν σε ενδιαφερει το o/c αι για τι fsb-timings????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted September 14, 2004 Author #3 Share Posted September 14, 2004 Σωστά, τα χρήματα δεν τα αναφέραμεασ πουμε λοιπον οτι θα διαθέσω κατι παραπάνω απο το να επερνα 2χ512 απλές 400αρεςΕπίσης δεν έχω καταλλαβει πως λειτουργεί το dual channel , πως κάνουμε την τοποθέτηση .Δηλαδή αν έχω και τα 3 slot γεμάτα , δεν θα λειτουργούν πλέον se dual channel ? Και οταν λέμε οτι πρέπει ναναι ίδιες εννούμε ιδιες και απαράλαχτές? η απλά ιδιας μάρκας και χωρητικότητας ? θέλει και ίδια τσιπάκια?Εχω δει κατι ocz , mushkin εδώ στο φορουμ καθώς και kingstone .αλλά δεν εχω documentation να διαβάσω ,για να ξέρω τι να αγοράσω .παρατήρησα οτι υπάρχουν και διαφορές ακόμα και μεταξύ στα ίδια μοντέλα της ίδιας εταιρείας σε επιδόσεις .Για μεταχειρισμένες ουτε λόγος???Να το αποφύγω ?Ρίχτε λίγο φώς βρε παιδιά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Posted September 14, 2004 #4 Share Posted September 14, 2004 Απο οσο ξερω για το dual,δουλευει καπως ετσι 1+3,2+3,1&2+3.Θα πρεπει η ποσοτητα της μνημης που ειναι στο πρωτο καναλι να ησουται με την ποσοτητα στο δευτερο καναλι,στο πρωτο καναλι ειναι τα slot 1&2 και στο δευτερο το 3.Οποτε θα πρεπει να εχεις 2 μνημες απο 256mb στο 1+3 η στο 2+3 η δυο 256 στο 1+2 και 512 στο 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted September 15, 2004 #5 Share Posted September 15, 2004 Παντος αν η μητρηκη σου δεν ειναι PCB ver 2.0 μην παρεις τον 3200 γιατι θα τον υποστιριζει μονο απο BIOS Update και παλι με μικρη πιθανοτητα να δουλεψει!!Εγω εχω την απλη ( οχι Delux ) και ειναι 1.06 PCB ver και λεει πως πανω απο 2800 νομιζω η 3000 περνει μονο με UPDATE που αποτι μου ειπαν ενα 5% σχεδον δουλευει! Ψαξτο παντος!Το PCB ver φενεται πανω στη μητηκη ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Posted September 15, 2004 Author #6 Share Posted September 15, 2004 Ειμαι τυχερός , PCB 2.00 και ημερομηνία κατασκευής είναι μάρτιος του 2003Δούλευε με ένα DDR και με 1Ghz amd athlon του 1999Λέω να πάω κάτι σε OCZ ή Mushkin , 512X2 , CL2 αυστηρά , PC4000Εσείς τι λέτε?Καμιά άλλη μάρκα να ψάξω?Στην αθήνα κέντρο που ενδείκνειται να ψωνίζουμε μνήμες αξιώσεων?Μια πληροφορία: Αυτό που διαβάζουμε στις μνήμες π.χ 8Χ32 ή 4Χ64 κτλ (κάπως έτσι) , τι σημαίνει?Και αυτή η πληροφορία τι μας βοηθάει να καταλάβουμε?Τι να προτιμίσουμε αν πηγαίνουμε για επιδόσεις?Παιδιά και κατι ακόμη ασχετο με το thread : ο βαρτον είναι κλειδωμένος ? Πως το τσεκάρω? Πρέπει να βρώ ξεκλείδωτο? Και που και πωςΑν εχετε λινκ για το τελευτίο πείτε μου να παω να διαβάσωΘα ήθελα και λινκ με τεχνολογικό αρθρο για DDRΧίλια ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.