JohnnyBoy Posted September 13, 2004 #1 Share Posted September 13, 2004 Ti mod πρωτείνετε να κάνω σε ένα Wavemaster της Coolermaster εχω στερέψει από ιδέες , πέστε καμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Posted September 13, 2004 #2 Share Posted September 13, 2004 Κρίμα είναι να κάνεις Mod σε ένα τόσο όμορφο κουτί. Εγώ όπως βλέπεις έχω το ίδιο κουτί και έχω κάνει μόνο κάποιες μικροαλλαγές: - Έβαλα fan στο πάνω μέρος που έχει υποδοχή. - ’λλαξα τον πίσω fan με έναν Zalman καλύτερης απόδοσης. - Έβγαλα τα fan guard από τα 2 μπροστινά fan για καλύτερη ροή αέρα. - Έβγαλα το εσωτερικό fan guard από τον πίσω fan για τον ίδιο λόγο. Όταν έβγαλα και το εξωτερικό είδα τεράστια διαφορά στην απόδοση αλλά ήταν τελείως αντιαισθητικό και το ξαναέβαλα. - Έβαλα ένα system blower της Akasa σε μια ελεύθερη PCI. - Όλα αυτά και το CPU fan ελέχγονται από ένα πάνελ sunbeam όπως βλέπεις. - Έντυσα εσωτερικά όλο το κουτί με PaxMate για μείωση θορύβου. Με όλα αυτά το εσωτερικό φτάνει 36° σε full load (πολύ ικανοποιητικό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted September 13, 2004 #3 Share Posted September 13, 2004 Ο τύπος δεν θα ησυχάσει αν δεν modαρει. Είναι στο αίμα του πλέον!!! (Τον ξέρω προσωπικά). Επίσης έχει βάλει ήδη system blower. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Posted September 13, 2004 #4 Share Posted September 13, 2004 Τουλάχιστον ας βάλει κάποιες pics γιατί είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει τελικά και αν το (οπτικό) αποτέλεσμα θα είναι τόσο καλό που να αξίζει τον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted September 13, 2004 #5 Share Posted September 13, 2004 Αρχική απάντηση από SirGeorge Κρίμα είναι να κάνεις Mod σε ένα τόσο όμορφο κουτί. Εγώ όπως βλέπεις έχω το ίδιο κουτί και έχω κάνει μόνο κάποιες μικροαλλαγές:- Έβαλα fan στο πάνω μέρος που έχει υποδοχή.- ’λλαξα τον πίσω fan με έναν Zalman καλύτερης απόδοσης.- Έβγαλα τα fan guard από τα 2 μπροστινά fan για καλύτερη ροή αέρα. - Έβγαλα το εσωτερικό fan guard από τον πίσω fan για τον ίδιο λόγο. Όταν έβγαλα και το εξωτερικό είδα τεράστια διαφορά στην απόδοση αλλά ήταν τελείως αντιαισθητικό και το ξαναέβαλα.- Έβαλα ένα system blower της Akasa σε μια ελεύθερη PCI.- Όλα αυτά και το CPU fan ελέχγονται από ένα πάνελ sunbeam όπως βλέπεις.- Έντυσα εσωτερικά όλο το κουτί με PaxMate για μείωση θορύβου.Με όλα αυτά το εσωτερικό φτάνει 36° σε full load (πολύ ικανοποιητικό). με το pax mate ποσους βαθμους ανεβηκες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Posted September 13, 2004 #6 Share Posted September 13, 2004 Πρακτικά το PaxMate δεν αποτελεί παράγοντα που συμβάλλει στην αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Είναι αρκετά λεπτό και πορώδες υλικό. Τώρα το σύστημά μου είναι σχεδόν αθόρυβο και η θερμοκρασία ζήτημα να ανέβηκε 1 βαθμό. Βέβαια είναι σημαντικό το ότι το WaveMaster είναι εξ'ολοκλήρου από αλουμίνιο οπότε συμβάλλει καθοριστικά στη διαδικασία της ψύξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.