Jump to content



Πρόβλημα πριν και μετά το format


Mitos175

Recommended Posts

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Είναι ένα μηχάνημα παλιό, αρχικά έκανε restart μόνο του, όποτε θυμόταν.. είτε στο BIOS, είτε στα windows.. τελικά χειροτέρεψε αυτό και δεν άνοιγε καν..

Αφού το έλυσα και το ξαναδεσα απ την αρχή, άνοιξε και μπόρεσα να κάνω clean install τα xp.. μετά από καμιά ώρα χρήσης, αφού περνούσα προγράμματα, άρχισε πάλι να κάνει restart μόνο του.. πάλι όποτε να ναι.. άλλες φορές το χρησιμοποιείς χωρίς πρόβλημα, άλλες φορές μπαίνει στα windows και κολλάει μετά από κανα 2λεπτο και άλλες φορές δε προλαβαίνει καν να bootαρει.. κολλάει στο BIOS.. τώρα είτε κάνει restart, είτε κλείνει εντελώς..

Τι κάνουμε τώρα?

Link to comment
Share on other sites

αν έχεις άλλο τροφοδοτικό δοκίμασε το μπορεί να φταίει αυτό ειδικά αν είναι από τα χύμα χαμηλής ποιότητας

επίσης ρίξε μια ματια και στους πυκνωτές πάνω στην μητρική πλακέτα αν έχουν φουσκώσει η αν έχουν ξεράσει

είχα παλιότερα το ίδιο πρόβλημα με το κατεβαστηρι που είχα, οποτε μου έκανε τέτοια κόλπα άλλαζα τροφοδοτικό σχεδόν κάθε εξαμηνο και έβαζα από τα φθηνά τα χύμα

μέσα σε 2 χρονια λόγο αυτών τον τροφοδοτικών και της κακής ποιότητας τροφοδοσίας που δίνουν οι πυκνωτές στην μητρική είχαν φουσκώσει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.