Jump to content

Mitos175

Premium Members
  • Posts

    436
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Mitos175

  1. Πωλείται το σετ του τίτλου το οποίο ειναι Razer mamba tournament edition Razer firefly Razer black widow chroma v2( green switches) uk layout Όλα σε άριστη κατάσταση και χρησιμοποιημένα ελάχιστα (περίπου 9 μηνες). Έρχονται χωρίς τα κουτιά τους καθώς έχουν πεταχτεί. Αγορασμένα από Αγγλία χωρίς εγγύηση πλέον. Θεσσαλονίκη χέρι με χέρι πρωινές ώρες η αποστολή μετά από κατάθεση με όποιον τρόπο επιθυμείτε και έξοδα δικά σας. Δημητρης
  2. Mitos175

    WD My Book Thunderbolt Duo/ Failing enclosure ?

    Καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες περί back up, δεν είναι δικό του φταίξιμο η αληθεία είναι ( ξεροκέφαλο αφεντικό) αλλά επειδή δεν έχω κυριολεκτικά τίποτα να κάνω είπα να αφιερώσω λίγο χρόνο. Θα ξεκινήσω με το cloning για αρχή και στο ενδιαμέσο θα ρίξω και μια ματιά στο Github. Όταν θα κάνει boot το clonezilla θα μου δείξει σε τι configuration ήταν στημένοι οι δίσκοι?
  3. Mitos175

    WD My Book Thunderbolt Duo/ Failing enclosure ?

    Νομίζω οτι βρήκα τι είδους RAID τρέχει το σύστημα καθώς έριχνα πάλι μια ματία στο User Manual. Ο δίσκος όντως έτρεχε σε Mac οικοσύστημα και με αυτά που έχω ακούσει αμφιβάλλω αν κάποιος έκανε φορματ και μπήκε και στην διαδικασία να αλλάξει το Set up Καλημέρα @gdp77 Η αλήθεια είναι πως τώρα που έβγαλα τους δίσκους για να ρίξω μια ματιά στον controller η κατάσταση φαινέται λίγο απελπιστική στο να μπορέσει να βγει. Αν μιλάς για software encryption δεν νομίζω αν και θα το σιγουρέψω σε λιγάκι. Για hardware encryption είχα βρει μια οφφισιαλ λίστα μέσα στα φορουμ της WD η οποία έλεγε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστιρίζει Hardware Encryption. Σχετικά με το RAID δες λίγο την πάνω απάντηση μου σε παρακαλώ. Οπότε να στήσω ένα λινουξακι (ubuntu?) και προχοράω στο clonning άφοβα ?
  4. Καλημερίζω την παρέα μετά από αρκετό καιρό! Έχει ο συγκάτοικος τον δίσκο του τίτλου που απ'οτι έμαθα δούλευε κανονικά καιρό πριν. Ο δισκός δεν βρισκόταν σε λειτουργία για αρκετό καιρό και προσπάθησε να τον συνδέσει αλλά έβαλε ένα 20V adapter αντί για 12 που θέλει κανονικά και του πήρε λίγη ώρα να καταλάβει ότι κάτι πάει λάθος. Έκτοτε ο δίσκος δεν συνδέεται πουθενά, δοκιμάσαμε διαφορετικά τροφοδοτικά, διαφορετικά καλώδια, διαφορετικά PC αλλά τίποτα. Σκέφτηκα οτι ίσως να τα έπεξε ο Controller εσωτερικά και με την αγορά ενός ίδιου REV. κτλπ θα ήταν μια απλή αλλαγή casing και έτοιμο αν δεν κάνω λάθος. Ο χρόνος όμως δεν είναι με το μέρος μας γιατί χρειάζεται access στα drives για κάτι project δουλειάς (Ας μην αναφερθούμε παρακαλώ στον μπακαλίστικο τρόπο αποθήκευσης δεδομένων κτλπ κτλπ). Μια σημαντική πληροφορία που δεν θυμάται είναι αν οι δίσκοι είναι στημένοι σε RAID. Ποιός είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα αρχεία από τους δίσκους? Πήγε το παλικάρι να τα συνδέσει απευθείας στο PC αλλά τον απέτρεψα διότι πίστεψα ότι υπάρχει η πιθανότητα τα Windows να καταστρέψουν τα partiotion table των δίσκων και μετά καληνύχτα. Αν δεν συνιστάται οποιαδίποτε προσπάθεια για να πάρουμε δεδομένα πίσω, μπορούμε έστω να τσεκάρουμε αν είναι οι δίσκοι για αρχή είναι ασφαλείς και τρέχουν κανονικά?
  5. @tommybertsen Με βλέπω να πουλάω το TT very soon
  6. Mitos175

    Σχετικά με με ATX/EPS CONNECTION

    Το τροφοδοτικό αγοράστηκε μεταχειρισμένο και δεν θέλω να μπω στην φασαρία του να το στείλω πίσω να περιμένω refund και μπλα μπλα. Έχω μείνει ήδη πίσω και θέλω να ελειώνω με το συγκεκριμένο θέμα. Με λίγα λόγια το PCI δεν μας κάνει λόγου του 4ου pin ? Το molex από την άλλη μπορεί να ανταπεξέλθει όταν θα τραβάει από μια γραμμή για να δίνει σε 2 ? Δεν μπορώ να σχηματίσω και μια καθαρή γνώμη στο νετ γίνετε πανικός και οι απόψεις διίστανται!
  7. Mitos175

    Σχετικά με με ATX/EPS CONNECTION

    @Seafalco @karmen1983 @csaris @Lakisss Χρειάζομαι την βοήθεια σας επείγοντοs!!!!!!!!!! adoptors η ότι είδους χειρουργείο το κάνω στην ανάγκη!
  8. Αγόρασα το huntkey x7 900w με την προοπτική ότι ήταν dual ATX/EPS αλλα δεν με φαίνεται να είναι και τόσο Υπάρχει μονο μια 8pin για CPU, 2pin PCI και 2 8pin PCI. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το φέρω στα μετρα μου κάπως? Θέλω να το βάλω στο server που έχω στο lab μου που είναι 2 Xeon E5620 και 4 δίσκοι. Ευχαριστώ
  9. Mitos175

    Μετάβαση σε Mini itx Setup

    Το κουτί είναι απλά κάτι που είδα και με άρεσε! Το θέμα είναι ότι αν μπορώ να βολευτώ με μικρότερη κάρτα ή και με iGPU άνετα την σουτάρω την 970 για να πέσω ακόμα περισσότερο σε μέγεθος!!!
  10. Έχω το παρακάτω setup και θέλω να κάνω μετάβαση σε ένα Mini Itx σύστημα. Η χρήση θα είναι light gaming (SC2 - LOL - DOTA 2), browsing και streaming ταινιών. Εκτός από όλα αυτά θέλω να γίνει και αλλάγη της οθόνης και σκεφτόμουν μια τηλεόραση περί τις 40 ίντσες. Το κυριότερο θέμα που υπάρχει είναι το κουτί βεβαίως έχω δει το Fractal Design Node 202 και ξετρελάθηκα. Το πρόβλημα μου είναι πόσο κάτω μπορώ να κατέβω σε CPU-GPU και αν μπορεί να με καλύψει μια iGPU για τα συγκεκριμένα tasks. Αγαπητό φορουμ ζητώ τις γνώμες σας επί του θέματος!!
  11. Μπορώ να συνδέσω την παροχή του πλυντηρίου στην είσοδου του boiler? Είναι ακριβώς δίπλα και δεν θέλω να μπλέκω στην διαδικασία του να ανοίγω τρύπες και επειδή δεν ξέρω δεν θέλω να προκαλέσω κάποια ζημιά στο boiler.
  12. Mitos175

    Αναζήτηση σπιτιού στο Ηνωμένο Βασίλειο

    με ενδιαφέρει η barclays για τον λόγο που αναφέρω, λογαριασμό άλλον έχω.
  13. Mitos175

    Αναζήτηση σπιτιού στο Ηνωμένο Βασίλειο

    Ανοίγει η Barclays έτσι λογαριασμούς? Γιατί εμένα που με ενδιέφερε για το Web-Banking της περισσότερο με είπαν το λιγότερο 3 χρόνια κάτοικος Αγγλίας.
  14. Mitos175

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Πες τα και σε μας Dolly που είμαστε ήδη εδώ
  15. Mitos175

    Official ΦαγητοThread v2.0

    για πρότινε τι να χτυπήσωμεν από δαύτο.
  16. Mitos175

    Official ΦαγητοThread v2.0

    και με έτρωγε ο ποπούλης μου να μπω, αλλά το ανέβαλα. έχεις να προτίνεις τίποτα συγκεκριμένο ?
  17. Mitos175

    Samsung Galaxy S4 - official thread

    Ετσί χύμα όχι γιατί θα δούν χτυπημένο KNOX. Βέβαια υπάρχει τρόπος να μηδενίσεις το counter του αλλά δεν ξέρω αν μπορούν με κάποιο άλλο τρόπο να το τσεκάρουν.
  18. Mitos175

    Ταξιδιωτικά Tips

    Η travelcard είναι "υπηρεσία" που προσφέρεται μέσω της oyster, θα δώκεις 5 για να πάρεις την oyster και κάπου στα ~20 για μια βδομαδα για travelcard (βασικά 6 μέρες) και θα μετακινήσε απεριόρηστα μέσα στις ζώνες σου. Επίσης η oyster δεν καλύπτει National Express, για εκεί το εισητήριο είναι κάπου στις 8? λίρες.
  19. Λοιπόν τούτο εδώ το παλαπέρδι http://i.ebayimg.com/00/s/MTIyM1gxMjIz/z/y28AAOxyUrZS4nW0/$_57.JPG έσπασε μέσα σε αυτό εδώ το μαλαπέρδι http://i.ebayimg.com/00/s/NjAyWDYwMA==/z/Bz4AAMXQVhFR9Sww/$(KGrHqR,!qYFHm!BPwn9BR9SwwLY)g~~60_1.JPG . επειδή όμως δεν έχω χρόνο να ψάχνω για πατέντες πήρα καινούργιο τζακ και πλαγκ και τα περιμένω από αύριο. το θέμα μου τώρα είναι πως να συνδέσω το πλαγκ πάνω στο φορτιστή μου?
  20. στην πλακέτα πάνω αφού βγάλω το προηγούμενο
  21. Το λαπτοπ είναι ένα Hp g62 δες και πες μου αν μπορείς. έχει σπάσει από την μεριά του τροφοδοτικού το πιν. Εγώ σκέφτηκα αν βρω όλο το καλώδιο να ανοίξω τροφοδοτικό και να κολλήσω.
  22. Όχι αν και δεν νομίζω να έχω αλλά ούτε να μπορεί να μπει
  23. Σήμερα που πήγα να ανοίξω το λαπτοπ παρατήρησα ότι δεν άναβε το λαμπάκι τροφοδοσίας. οκ λέω ήξερα ότι ήταν στα τελευταία του εκεί όμως που το ψαχουλευα παρατήρησα ότι έχει σπάσει το pin από το βύσμα του τροφοδοτικού. Εγώ τώρα πως στο καλό θα βγάλω το pin μέσα από το power Jack??
  24. Mitos175

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Για όσους έχουν ή πρόκειται να πάρουν το Vamo V6 σε περίπτωση που σας βγάλει "Low Load 0.0Ω" κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στο ελλατήριο του (ασκεί υπερβολική πίεση) Οπότε λοιπόν η αλλάζετε το ελλατήριο με ένα άλλο ή κουμπώνεται το ελλατήριο με την κορυφή πάνω σε ένα ψαλίδι και πιέζεται προς τα κάτω έτσι ώστε να χαλαρώσει το ελλατήριο και να κοντύνει. Επίσης προσέχτε να είναι συμμετρικά γιατί το πρόβλημα θα παραμείνει. Ορίστε και ένα βίντεο https://www.dropbox.com/s/uxgv53qa4eei7xv/How%20to%20fix%20the%20Low%20load%20error.%20Vamo%20V6%20and%20V5.wmv?dl=0
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.