Jump to content

Ομαδική αγορά dvd

Recommended Posts

Ξέμεινα από άδεια dvd και βγήκα μια βόλτα είδα πως έπεσαν η τιμές αλά η μάρκες ήταν λίγο άγνωστες .μήπως ψήνεστε για καμία ομαδική αγορά αλά πρέπει να μαζευτούμε άτομα γύρο στα 600 dvd εγώ θα Πάρο 60 πείτε ποσά θέλετε να δούμε ποσά θα πάρουμε και μετά βρίσκουμε την μάρκα από κοινού μάλλον (Taiyo Yuden)(ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝ)

:clap:

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Μην διάζεστε. το μαγαζί λέγετε disc impex και είναι στο παλαιό Φάληρο δεν ξέρω τιμή ακόμα αλά θα εξαρτηθεί άμεσα από την ποσότητα άπα θυμάμαι καλά από παλιότερες ομαδικές (1,10Ε) για taiyo yuden thats 4X που γράφονται 8Χ χωρίς λογότυπο ,αλά αύριο θα μιλήσω μαχητούς και θα σας πω ακριβός

Για να μην σας δουλεύω μίλησα με αυτούς του μαγαζιού. Πανό από 100 dvd σου κάνουν μία μικρή έκπτωση .εγώ ήθελα για την ακρίβεια τα δίνουν τα Taiyo Yuden 4Χr 60.18 και τα +r48.38 και τα Taiyo Yuden thats 4Χ +r 66.8 r77.88. να πω αλήθεια δεν ξέρω την διάφορα τους η δεν καταλαυα καλα μου ηπε πως και τα δυο το ιδιο εργοστασηο τα βγαζεi. Αλα αμα μαζεβομασταν πολύ θα ειχαμε ακομα καλητερη τιμη (τωρα αμα τα θελετε παμε αλα για της τιμες που μολης προανεφερα)(οι τιμεσ ειναι με ΦΠΑ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.