Jump to content

Καμένα cds dvds

LordOfRings

Recommended Posts

Καλά είσαι 50cd μέσα σε 4 χρόνια.... Μάζεψτα..... Μπορείς να τα βάψεις κόκκινα-μπλέ-μαύρα και γίνονται ωραία σεμέν ή να τα κολλήσεις στον τοίχο (έφριξε η μάνα μου όταν το είδε το θέαμα αυτό).....

τα ειχα κρεμάσει στον τοίχο με σελοτειπ αλλα σιγα σιγα επεφταν τα ξανακολούσα και σήμερα τα βαρέθηκα και τα ξήλωσα...

Το πρωτο μου cd-rw ηταν το Ricoh MP7080A 8x4x32 μετα απο 2 χρονια τα έπαιξε απο τα πολλα cd. τον πρωτο μήνα που το πήρα εγραφα 7-10cds/ημερα. αλλα δεν αντεξε...

μετα πήρα ενα sony μετα ενα nec1300a και τωρα εχω το 2500Α(μαλλον απο τα πολλες ταινιες που γράφω δεν το βλέπω να κραταει πολύ)...

Αρχική απάντηση από unseen

Δεν εχει καδο σκουπιδιων κοντα στο σπιτι σου? Γιατι καποιος να κραταει τα καμμενα cd απο το 2000?

Μα γιατι καποιος να πετάει τα λεφτα του στα σκουπίδια (το 2000 το ενα το cd είχε 500δρχ)

Εγώ μέχρι πριν κάνα εξάμηνο μάζευά ότι cd καμμένο έβρισκα.... Από φίλους, γνωστούς και δικά μου (1 τον μήνα)..... Μάζεψα καμιά 500αριά καμμένα και τελικά τα "έστειλα" γιατί δεν είχα χώρο να τα βάλω....

Το κόλλημα στον τοίχο το έκανα με διπλής όψεως (αφρόδης), αλλά το σταμάτησα λόγο της μαμάς..... Να μην την χάσουμε από καρδία......

Αρχική απάντηση από LordOfRings

αυτο δεν ειναι που αν το βγάλεις βγαίνει μαζι και ο σοβας ?

Ε, σχεδόν.... δεν βγήκε όλος.... Ευτυχώς είχα από το χρώμα του δωματίου και το πέρασα ένα χεράκι στόκο και μετά χρώμα.....

Εγω τα κολλουσα στο ταβανι σε σχημα λουλουδιου αφου πρωτα τα ειχα βαψει με χρωματα φωσφωριζε(επειδη ειχα black light)....στην αρχη με blue tack αλλα σιγα σιγα επεφταν,οποτε εβαλα κολλα διπλης οψεος...οταν ομως ηρθε το καλοκαιρι πεφταν κ παλι κ αποφασισα να κανω κατι πιο δραστικο κ στο τελος αποδειχθεικε ηλιθιο....τα κολλουσα στο ταβανι με ζεστη σιλικονη...κ μια μερα που ηθελα να βαψω το ταβανι εφευγε μαζικ ο μισος σοβας.....οποτε ξερεται....με εβαλε ο μπαμπακας μου:devil: να τον σοβατισω ολο με σπατουλες,στοκο κτλ....απο τοτε δεν εχω ξαναδιανοηθει να κολλησω cd με ζεστη σιλικονη.....!

Επισης κραταω τα καμμενα cd ,τα κολλαω μεταξυ τους με ζεστη σιλικονη κ φτιαχνω kinki κεροπηγια...!χα!χα!

επισης γινονται κ ωραιοτατ μπουμερανκ(διχως γυρισμο)απο μπαλκονι+ταρατσα...!χα!χα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.