enduracell Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 εγγύηση για πιο πράγμα για τον επεξεργαστή? Αν είναι να τον πάρω χωρίς εγγύηση σαματς και τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Σεπτέμβριος 18, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Ναι για τον επεξεργαστη. Οι 60 μερες ειναι free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 18, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Clocks ξερουμε? Ισως να ειναι καιρος για 939 και για μας Xμμ, τωρα που το σκεφτομαι λογικα μιλαμε για 2 GHz o 3200+ και 1.8GHz ο 3000+ αφου η AMD παιζει με ακεραιους πολλαπλασιαστες (εκτος και αν αλλαξε κατι με τα 0.09μ).Με αυτα δεν βλεπω να αποτελει κατι εξαιρετικο(ειδικα ο 3000+) κανενας απο τους 2 αφου πολυ πιθανο να σε περιορισει ο μικρος πολλαπλασιαστης στο o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 δε μπορώ κατουριέμαι από την αγωνία!!!!!For those that want the advantages of Athlon64 'Winchester' 90nm core over current 130nm cores.full SSE3 instruction set implementation, with the exception of the HyperThreading-specific instructionsimproved hardware data prefetch mechanismmore write-combine buffersimproved on-die memory controller with more advanced open page policyon-die thermal throttling (a la Pentium 4)Black Diamond low-k dielectric processreduced execution times on some instructions (can convert LEA intructions into ADD instructions in certain situations wich can then be executed in a single clock cycle wich should also give a performence boost in some apps).And 90nm Athlon64 should run cooler, faster and with less vcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Xμμ, τωρα που το σκεφτομαι λογικα μιλαμε για 2 GHz o 3200+ και 1.8GHz ο 3000+ αφου η AMD παιζει με ακεραιους πολλαπλασιαστες (εκτος και αν αλλαξε κατι με τα 0.09μ). Με αυτα δεν βλεπω να αποτελει κατι εξαιρετικο(ειδικα ο 3000+) κανενας απο τους 2 αφου πολυ πιθανο να σε περιορισει ο μικρος πολλαπλασιαστης στο o/c. εντάξει αφού τα mobos πάνε σε HTT δε θα είναι πρόβλημα, εξάλλου η τιμή τους είναι πολύ κυριλέ!!!! 208$!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 καλά ξενέρωσα τώρα... για να shipάρουνε ΕU πρέπει να συμπληρώσω ειδική φόρμα και η παραγγελιά να είναι 250$ και άνω... Θα περιμένω όλο και κάποιο μαγαζί U θα το φέρει. (ας κάνει το overclockers το θαύμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 19, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 3200 endu και κατευθιαν σπιτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 το θέμα είναι πως θα τον τσιμπήσουμε ώστε να τον έχουμε 1ή του Οκτώβρη σπίτι σου? Eλπίζω να τον φέρει κανένας από Γερμανία (του φούστη δίπλα είναι το εργοστάσιο...) αν δει κανένας τίποτα σφυράτε κλέφτηκα...:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Πριν 10' χτύπησε το κουδούνι μου το UPS... (σαν αμερικανάκι νιώθω) Τα υπόλοιπα όταν θα πάρω CPU. :cry: ρε γμτ το Monarch θα τους έχει τελικά διαθέσιμους στης 28/9 και γω δε μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό... Nα ευχαριστήσω επίσης τον φίλο Chosen για τις χρήσιμες συμβουλές που μου έδωσε (να πω στο marketing της Abit να βάλει το mobo μέσα σε σακούλα με γρασαρισμένες βίδες... ήμαρτον!!!!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 24, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Καλώς τα δέχτηκες φίλε μου!![uPS rings the bell..man!!I know the feeling!!!God Save America και τα ρέστα!!LOL!!!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Ευχαριστώ Shaman, Ι think Ι m για να μην ανησυχούν οι γονείς μου και οι φίλοι μου απλώς θα πω ότι το mobo είναι rev1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 24, 2004 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Θα πιει καφέ σήμερα η μητρική?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 όχι δε την φέρνω θα μου την ματιάσετε (είμαι πολύ σπαστικός σε κάτι τέτοια ) αυτή την στιγμή κάθεται στο κρεβατάκι μου και με κοιτάει με ένα βλέμμα σα να μου λέει "δε θα με βάλεις πάνω να μου...beep?" :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 24, 2004 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 καλως τα δέχτηκες! τι νόμιζες? έτσι εύκολα θα ξέφευγες απο την Αbit? Kαλο κλοκάρισμα όταν πάρεις την cpu-ελπίζω σύντομα! (έφερε και το πλαίσιο 939 αν ενδιαφέρεσαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Σεπτέμβριος 24, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Καλοριζικη και καλα γλεντια οταν παρεις και Cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Ευχαριστώ παιδιά :flower: Το είδα το Πλαίσιο το θέμα είναι ότι θέλω τον 3200+ 90nm 939 είναι πιο φτηνός και περισσότερο στα γούστα μου... απλά πρέπει να το φέρει ένα μαγαζί από EU έστω και preorder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 24, 2004 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 εγω λεω να την πουλεισεις να παρεις ενα dfi 754 και εναν 3200+ και ασε της μουφω abit. καλος τα δεχτηκες γιανακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 24, 2004 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Το τζαμπα ειναι πιο γλυκο παντα!!Οτι και αν κανει η μητρικη απο αποψη επιδοσεων, θα ειναι σιγουρα το πιο αγαπημενο κομματι στο pc!!Καλοριζικη...Αμα βρεις 90nm παμε για... ομαδικη στανταρ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 ευχαριστώ παιδιά ελπίζω με κανένα modάκι να πάει εκεί που την θέλω SLN Ελλάδα είσαι ή Αμέρικα? ρωτάω γιατί ομαδική σε δύο διαφορετικές χώρες δύσκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 24, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell ευχαριστώ παιδιά ελπίζω με κανένα modάκι να πάει εκεί που την θέλω SLN Ελλάδα είσαι ή Αμέρικα? ρωτάω γιατί ομαδική σε δύο διαφορετικές χώρες δύσκολα... Ελλάδα είναι απλά συχνάζει πολύ στο Xtreme και έχει ψωνιστεί!!! Δεν ξέρεις με τι κόπο τον πείσαμε να γράφει ελληνικά εδώ μέσα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.