Vadergr Posted September 16, 2004 #1 Share Posted September 16, 2004 Λεω να παρω ενα να το εχω μεσα στον στρατο.... Λεει οτι με την ενσωματωμενη μπατταρια λιθιου κραταει περιπου 18 ωρες.Αληθευει?Και ξερει κανεις ποση ωρα κανει για να φορτισει?130ε εχει και λεω να το τσιμπησω μαζι με 2-3 μεταχειρισμενα παιχνιδια.Αν εβρισκα και μτχ συσκευη καλα θα ητανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted September 16, 2004 #2 Share Posted September 16, 2004 λιθίου έχει το advance sp. δυστυχώς δεν ξέρω από αυτονομίες και τα σχετικά.το απλό που έχω πάντως καλό είναι,αν και παραείναι παιδικά τα nintendo γενικά.όσον αφορά τα παιχνίδια, κυκλοφορούν στο Internet κάρτες μνήμης flash, που έχεις τη δυνατότητα με σύνδεση USB με τον υπολογιστή να περνάς ROM's freeware παιχνιδιών:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Posted September 16, 2004 #3 Share Posted September 16, 2004 παρε βρε απο fleamarket αυτο με τα roms ειναι καλη φαση παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.