Kanonieris Posted September 16, 2004 #1 Share Posted September 16, 2004 Όταν πάω ν ανοίξω τον υπολογιστή, αυτός κλείνει αυτόματα.Αυτό συμβαίνει πολύ συχνα αλλά μετά απο πολλές προσπάθεις ανοίγει!Υποψιάζομαι το τροφοδοτικο.Τι να είναι άραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Posted September 16, 2004 #2 Share Posted September 16, 2004 Αυτό που λες δεν είναι παράξενο! Δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή σου σε Safe Mode ή σε Safe Mode with Command Prompt δες αν το πρόβλημα θα παραμείνει ή έστω τροποποιηθεί! Και μια μικρή αλλαγή αν παρατηρήσεις είναι πολύ σημαντικό! Κάνε το αυτό και πες μου τι έγινε! Μετά ανάλογα θα σου πω τη πρέπει να κάνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Posted September 16, 2004 #3 Share Posted September 16, 2004 Ξέχασα να σου πω ότι για το Safe Mode και τα λοιπά κατά την εκκίνηση του υπολογιστή να έχεις κρατημένο το F8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Posted September 16, 2004 Author #4 Share Posted September 16, 2004 Θα πρέπει να διευκρινίσω πως κλείνει μετά απο 2 - 3sec και δεν μπορώ να παρέμβω.Το θέμα είναι να αρχίσει να λειτουργεί και μετα μπαίνει παντού.Ανοίγει μεν αλλά μετα απο 10 - 20 προσπάθειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Posted September 16, 2004 #5 Share Posted September 16, 2004 Μήπως έχει επεξεργαστή AMD; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Posted September 16, 2004 #6 Share Posted September 16, 2004 Κατι παιζει στα CPU - MOBO - PSU..... Η γνωμη μου - τροφοδοτικο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Posted September 16, 2004 Author #7 Share Posted September 16, 2004 Pentium 3 είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Posted September 16, 2004 #8 Share Posted September 16, 2004 Είχαν και κάτι άλλοι ένα παρόμοιο πρόβλημα με CPU AMD και από ότι ξέρω κάτι παίζει με την τάση τροφοδοσίας και τη CPU πιθανόν θέλει κάποιο ρύθμισμα το Voltage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted September 16, 2004 #9 Share Posted September 16, 2004 Εγω πιστευω οτι ειναι το Power Βutton. Δοκιμασε να το αλλαξεις, μπορει να μενει πατημενο μεσα γιαυτο κλεινει μετα απο λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Posted September 16, 2004 #10 Share Posted September 16, 2004 Απλό αλλά λογικό! Τσέκαρέ το! Τώρα που το θυμήθηκα, μήπως έχεις κάνει τίποτα ρυθμήσεις εξοικονόμησεις ενέργειας γιαυτό συμβαίνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Posted September 16, 2004 Author #11 Share Posted September 16, 2004 Όχι δεν πείραξα τίποτα.Απλώς έδω και μια βδομάδα άρχισε να μου παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα.Θα το δοκιμάσω πάντως και θα ειδοποιήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted September 16, 2004 #12 Share Posted September 16, 2004 έχει flipάρει η μητρική σου.μου το κάνει η asus a7v μου, ίδιας γενιάς πάνω κάτω.δοκίμασε και το διακόπτη, βραχυκύκλωσε τα pin με κατσαβίδιή jumperάκι στιγμιαία να δεις αν θα πάρει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Posted September 16, 2004 #13 Share Posted September 16, 2004 Μήπως είναι ασυμβατότητα προγραμμάτων antivirus-firewall ή έχεις εγκαταστήσει δύο ομοίου τύπου προγράμματα, πχ δύο antivirus κτλ;;Είχα το ίδιο πρόβλημα, όταν δοκίμαζα το ZoneAlarm...μετά το απεγκατέστησα, αλλά είχαν μείνει υπολείματα στο λειτουργικό που προκαλούσαν αστάθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted September 16, 2004 #14 Share Posted September 16, 2004 αφού λέει δεν φορτώνει καν το bios!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Posted September 16, 2004 Author #15 Share Posted September 16, 2004 Ναι.Το θέμα είναι να ξεκινήσει.Μόλις ξεκινήσει τότε όλα λειτουργούν καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Posted September 16, 2004 #16 Share Posted September 16, 2004 Ρε Γαμ Ωτο, δε σε προβληματίζει το γεγονός ότι ΜΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;;;; Αυτό δείχνει φανερά πρόβλημα στην εκκήνιση! Σκέψου ένα αυτοκήνιτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Posted September 16, 2004 Author #17 Share Posted September 16, 2004 Με προβληματίζει το γεγονός πως σταματάει η λειτουργία του υπολογιστή μετα απο 2 sec.Το θέμα δεν είναι όταν παίζει κανονικά αλλά όταν κάνει αυτό που είπα.Το ότι μπαίνει κανονικά στα NT είναι θετικό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Posted September 16, 2004 Author #18 Share Posted September 16, 2004 Και κάτι άλλο!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Posted September 16, 2004 #19 Share Posted September 16, 2004 Στην τροφοδοσία! Μπορεί κάποιες φορές να δείνει χαμηλότεροι τάση από την απαιτούμενη και γιαυτό να σβήνει ή να θέλει ζέσταμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted September 16, 2004 #20 Share Posted September 16, 2004 Κανονιέρη, εμένα είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα,και αγόρασα νέο τροφοδοτικό κει παρέμεινε, άρα έφταιγε η mobo.άλλωστε σε άλλη μητρική δεν είχε πρόβλημα.Η δικιά μου πάταγες το on και ενώ άναβε, δε φόρτωνε bios. Κόλλαγε επίσης στο shut down, δεν έκλεινε αυτόματα. Α, και τα χε παίξει τελείως το system monitoring, δούλευε όποτε ήθελε (αν ήθελε),και βασικά δεν έδειχνε τάσεις με κανένα εκ των 2 τροφοδοτικών.Δοκίμασε κάνα άλλο τροφοδοτικό, αλλά μάλλον mobo είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.