Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Kanonieris

Recommended Posts

Όταν πάω ν ανοίξω τον υπολογιστή, αυτός κλείνει αυτόματα.Αυτό συμβαίνει πολύ συχνα αλλά μετά απο πολλές προσπάθεις ανοίγει!Υποψιάζομαι το τροφοδοτικο.Τι να είναι άραγε?:help:

Αυτό που λες δεν είναι παράξενο! Δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή σου σε Safe Mode ή σε Safe Mode with Command Prompt δες αν το πρόβλημα θα παραμείνει ή έστω τροποποιηθεί! Και μια μικρή αλλαγή αν παρατηρήσεις είναι πολύ σημαντικό! Κάνε το αυτό και πες μου τι έγινε! Μετά ανάλογα θα σου πω τη πρέπει να κάνεις!

Θα πρέπει να διευκρινίσω πως κλείνει μετά απο 2 - 3sec και δεν μπορώ να παρέμβω.Το θέμα είναι να αρχίσει να λειτουργεί και μετα μπαίνει παντού.Ανοίγει μεν αλλά μετα απο 10 - 20 προσπάθειες!

έχει flipάρει η μητρική σου.

μου το κάνει η asus a7v μου, ίδιας γενιάς πάνω κάτω.

δοκίμασε και το διακόπτη, βραχυκύκλωσε τα pin με κατσαβίδι

ή jumperάκι στιγμιαία να δεις αν θα πάρει κανονικά.

Μήπως είναι ασυμβατότητα προγραμμάτων antivirus-firewall ή έχεις εγκαταστήσει δύο ομοίου τύπου προγράμματα, πχ δύο antivirus κτλ;;

Είχα το ίδιο πρόβλημα, όταν δοκίμαζα το ZoneAlarm...μετά το απεγκατέστησα, αλλά είχαν μείνει υπολείματα στο λειτουργικό που προκαλούσαν αστάθεια...

Με προβληματίζει το γεγονός πως σταματάει η λειτουργία του υπολογιστή μετα απο 2 sec.Το θέμα δεν είναι όταν παίζει κανονικά αλλά όταν κάνει αυτό που είπα.Το ότι μπαίνει κανονικά στα NT είναι θετικό!!

Κανονιέρη, εμένα είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα,

και αγόρασα νέο τροφοδοτικό κει παρέμεινε, άρα έφταιγε η mobo.

άλλωστε σε άλλη μητρική δεν είχε πρόβλημα.

Η δικιά μου πάταγες το on και ενώ άναβε, δε φόρτωνε bios.

Κόλλαγε επίσης στο shut down, δεν έκλεινε αυτόματα.

Α, και τα χε παίξει τελείως το system monitoring, δούλευε όποτε ήθελε (αν ήθελε),

και βασικά δεν έδειχνε τάσεις με κανένα εκ των 2 τροφοδοτικών.

Δοκίμασε κάνα άλλο τροφοδοτικό, αλλά μάλλον mobo είναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.