Jump to content



alphacool VPP655 in swiftech MCP655 top


Darksoul

Recommended Posts

Λοιπον καλησπερα σε ολη την παρεα προχθες εκανα την μ@λακια μ δυστυχως κ στην αλλαγη νερου χαλασε το impeller της swiftech MCP655-Β που εχω!(το κεραμικο μεσα στο impeller καβαλησε κ ειχε φυγει απο την θεση του προσπαθησα να το βαλω αλλα δυστυχως τσακ εσπασε παπαλα αντλια τωρα)το ερωτημα μου επειδη βλεπω οτι ειναι σχεδον ιδια με ολες αυτες που βγαινουν alphacool xspc koolance laing d5 μπορω να παρω μονο την αντλια πχ την alphacool vpp655 κ να την περασω στο top της swiftech που εχω κ να δουλευει κομπλε?η δε θα κανει κ θα χω θεμα ξερει καποιος?

ευχαριστω προκαταβολικα!

πχ αυτη http://www.alphacool.com/product_info.php/info/p808_Alphacool-VPP655---Single-Edition.html?language=en

Link to comment
Share on other sites

ναι ρε παιδια εχω αυτη π δεν εχει το ποτεσιομετρο δεν εχουν διαφορα ομως ετσι κ αλλιως ιδιες ειναι ισα ισα με την alphacool θα μαι πενα!την βρηκα 75 ευρα καλα δεν ειναι?αν ξερει καποιος κανα λινκ να την παρω πιο φθηνα θα του ημουν ευγνωμων!!εχω διαβασει πολυ καλα σχολια γι αυτην παντως!

Link to comment
Share on other sites

με κάθε επιφύλαξη αναφέρω ότι μπορεί να υπάρχει σε κάτάστημα με υδραυλικά είδη πολύ φτηνότερα. είχα πουλήσει ένα συμβατό ρεζερβουάρ σε ένα παιδί στο insomnia και μου είπε ότι είχε αγοράσει τη δικιά του καινούρια σε μαγαζί με υδραυλικά είδη στα 40 ευρώ. κάνε μία ερώτηση αν θες πρώτα.

Link to comment
Share on other sites

με αντικαταβολη για αθηνα εινια +8 ευρα απο eworld ε 77 75 το ιδιο ειναι!:p

σε ποιο μαγαζι απο αθηνα η απο αλλη περιοχη!!θα κανω μια βολτα αθηνα-πειραια μηπως και βρω θα παρω την δικια μ στα χερια κ οτι κατσει....40 ειναι καλη τιμουλα οντως!αλλιως eworld!

ευχαριστω ολους για τις αμεσες απαντησεις σας!!

Link to comment
Share on other sites

Δε του στέλνεις ένα πμ να σου πει το μαγαζί να πάω να πάρω 2-3 για καβάτζα? :D

είναι καιρός που έχει γίνει η συναλλαγή αλλά θα το ψάξω. πάντως παιδιά επιμένω για τις επιφυλάξεις μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.