Jump to content



Κάτι "περίεργο" συμβαίνει με το Acer...


augi

Recommended Posts

Κάτι περίεργο παίζει με το laptop μου!!!

Έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω που λέει ότι έχει έρθει με COURIER από Ολλανδία!!! Και μάλιστα, η εταιρεία προορισμού δεν είναι το μαγαζί από το οποίο το αγόρασα! Ούτε καν η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα! Είναι ένα ΑΛΛΟ μαγαζί!!!(γνωστή αλυσίδα) .Και το κουτί έχει πάνω αυτοκόλλητο με "Εγγύση Ποιότητας Info-quest" και τα τηλέφωνα του Service!!!

Το κουτί αυτό που σας λέω δεν είναι αυτό του laptop!!! Είναι ένα δεύτερο κουτί (σφραγισμένο με ταινία acer μεν, αλλά σκισμένο στα πλάγια ώστε να φαίνεται το εσωτερικό του)) , και μέσα σε αυτό βρίσκεται το κουτί του laptop!!!! Στο σημείο που είναι το σκίσιμο φαίνεται το αυτοκόλλητο του εσωτερικού κουτιού με τα χαρακτηριστικά και το serial number του laptop, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να τα συγκριίνεις με τις πληροφορίες πάνω στο χαρτάκι του courier (στο εξωτερικό κουτί).

Τι γίνεται ρε παιδια?

Μου πουλήσανε κομμάτι που είχε πάει για service?? Γιατί αυτό έχει έρθει κατ' ευθείαν απ' έξω με courier?? Έτσι το φέρνει στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία???? Και αν ναι, γιατί δεν αναφέρει πουθενά το όνομά της στο χαρτάκι του Courier???

Link to comment
Share on other sites

επειδή βλέπω ότι το ψάχνεις πολύ το θέμα, να σου πω τα εξής:

1. το ότι ήρθε με courier είναι απολύτως φυσιολογικό (πολλά laptop έρχονται έτσι - ανεξαρτήτως μάρκας) και δεν σημαίνει ότι έχει έρθει από service

2. τα μηχανήματα πάνε κατευθείαν από το εξωτερικό στους διανομείς (Quest, Oktabit κλπ) οπότε το αυτοκόλλητο σημαίνει ότι το laptop είναι από Quest

3. αν υπάρχει και το όνομα άλλου καταστήματος (πλην της Quest) σημαίνει ότι:

α. έγινε λάθος στην αποστολή (λίγο δύσκολο) ή

β. το laptop για αλλού προοριζόταν αρχικά και αλλού κατέληξε

4. εφόσον η ταινία της acer είναι ΟΚ, μην ανησυχείς

5. (πληροφορικά) το service της ACER στην Ελλάδα το έχει η MDI η οποία είναι αξιοπρεπέστατη

Ελπίζω να βοήθησα :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.