Jump to content



HomeGroup


Μοκου

Recommended Posts

Εχω φτιαξει ενα pc για να αποθηκευουμε ολοι τα αρχεια μας, στο σπιτι....αλλα εχω ενα μικρο προβλημα...ποτε δεν μπορεσα να συνεδεσω τα pc στο δικτυο!Μου λεει οτι ο κωδικος ειναι λαθος, ειτε βαλω δικο μου ειτε αυτον που βαζει το windows κανει το ιδιο!Καμια λυση για αυτο το θεμα? Ολα τα Pc ειναι με win7

Link to comment
Share on other sites

στα windows 7 θα πρέπει όλοι οι υπολογιστές που είναι μέρος του δικτύου.(έχουν πρόσβαση στο ίδιο router me wifi) να γίνουν μέλη του homegroup.στις ρυθμίσεις κάπου του ΗΟΜΕ GROUP λέει ένα κωδικό. Όταν πάς στα άλλα pc , στις ρυθμίσεις που τα κάνει μέλη του homegroup βάζοντας το password που έχεις ήδη γράψει θα έχεις πλέον πρόσβαση στα κοινόχρηστα αρχεία χωρίς να σου ζητάει κωδικό.

Link to comment
Share on other sites

Το εφτιαξα το δυκτιο!!! Αλλα εχω ενα αλλο προβλημα ομως....ειναι 3 τα pc που συνδεωντε στο ''server'' αλλα το ενα απο αυτα δεν μου ενφανιζει ολους τους φακελους...! Ψαχνω στο νετ αλλα τιποτα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.