Jump to content



Κάρτα για αντικατάσταση 8500 GT;


salde

Recommended Posts

Ποια κάρτα θα ήταν καλύτερη για να αντικαταστήσει μια χαλασμένη GeForce 8500 GT σε παλιό υπολογιστή;

OS WinXp 32bit

motherboard Asus P5Q Pro, chipset P45, RAM DDR2 2GB

χρήση του υπολογιστή γενική αλλά με ανοίγματα πολλών παραθύρων και φωτογραφιών

σκεφτόμουν για καμιά 7750 ή καμιά 7770 αν τη σηκώνει το τροφοδοτικό, άλλες ιδέες ευπρόσδεκτες (και σε Nvidia δεν είναι ανάγκη να είναι ATI). Επειδή θα αγοραστεί από εξωτερικό και οι τιμές μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικές από τις εδώ, η ερώτηση αφορά κυρίως ταχύτητες, θερμοκρασίες κλπ. Να μην υπερβεί τα 100€ στο περίπου

Link to comment
Share on other sites

τι απαιτήσεις έχεις από την νέα κάρτα? γτ από ότι καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον, δεν έχεις ιδιαίτερες εφόσον βολευόσουν με την 8500. αν δεν θες να παίξεις πολλά games, είτε πάρε μια μεταχειρισμένη 4850 με 40 ευρώ είτε καινούργια παραπλήσιας απόδοσης. δεν αξίζει να πας σε κάρτα του 100ευρου.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ για την απάντηση, δεν είναι δική μου η κάρτα αλλά η αγορά θα γίνει στο εξωτερικό. Οι απαιτήσεις είναι είτε επιπέδου 8500 είτε κάτι ελαφρώς καλύτερο που να το σηκώνει και το PC. Την 7750/70 κλπ τις ανέφερα επειδή υποψιάζομαι ότι σύντομα (στο επόμενο εξάμηνο πάνω κάτω) θα πάνε σε αλλαγή υπολογιστή κι έλεγα να μην ξαναγοράζουν κάρτα τότε.

Link to comment
Share on other sites

είναι ένα (αρκετά καλό btw) Fujitsu 23αρι IPS P523T-6 , το τρέχει σε 1440*900 αλλά η κανονική του είναι 1920*1080 (δεν θέλει να το βάζει στην κανονική για το μέγεθος γραμμάτων και δε θέλει να αλλάξει από τις ρυθμίσεις των windows το μέγεθος, καλά κρασιά). Η όποια κάρτα πρέπει να μπορεί να δώσει το 1920*1080.

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ανοίγω καινούριο...

Για την δική μου 9600GT ψάχνω μια στα ίδια κυβικά, ίσως και λίγο καλύτερη και εάν γίνεται να έχει 2 εξόδους HDMI.

#Sent from my Amstrad CPC6128#

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.