Jump to content



Partition στα Windows 7


SpirosKGR

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, θέλω για άλλη μία φορά την βοήθεια σας, θέλω να δημιουργήσω ένα partition περίπου 100GB στο σκληρό μου δίσκο, να φορτώσω καθαρό install των windows 7, και μόνο το battlefield 3.

Γίνεται ; δε θέλω να χάσω την υπάρχουσα εγκατάσταση των windows και την επίσης υπάρχουσα του battlefield, θέλω αν φυσικά είναι εφικτό κάτι σαν dual boot, να ανοίγει ο υπολογιστής και να επιλέγω αν θέλω να ξεκινήσω με πρώτη επιλογή τα windows και τα αρχεία που χω τώρα και 2η το καινούριο με φρέσκο windows 7 και BF3.

Μπορείτε να με βοηθήσετε, ένας μικρός οδηγός αν μπορούσε κάποιος θα ήταν ότι πρέπει, είναι πρώτη φορά που επιχειρώ δημιουργία partition με λειτουργικό

Ευχαριστώ προκαταβολικά ;):dance3:

Link to comment
Share on other sites

Εμένα δεν δούλευε καλά το partition magic στα Windows 7 σε αντίθεση με τα xp. Αυτό που με έχει σώσει στα 7,είναι το minitool partition wizard που σε γενικές γραμμές δουλεύει όπως και το magic και είναι πολύ εύχρηστο.

Στάλθηκε από το V972 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.