Jump to content

X700 Pro & XT benches

vdeseris

Recommended Posts

To link απο Zeroone είναι από την κεντρική σελίδα. ’νοιξε την σελίδα που θέλεις σε νέο παράθυρο και δώσε το λινκ. Η Asus πάντως είναι ακριβή. 342 όταν με 280 παίρνεις την XFX από o/cers.co.uk

Εχει βγει !!

Απο την Gainward ..μοντελο 1960 Golden Sample 256 MB με 6600 GT (υπαρχει και 6600 απλή)

http://www.dabs.com/uk/productview?quicklinx=3G8F

θα τι βρεις λιγο ακριβή 139 λιρες αγγλιας 1) γιατι ειναι 256 mb και 2) γιατι ειναι Golden Sample της Gainward οι οποιες παραδοσιακα ειναι λίγο αλμυρες

Περιμενε πάντως να βγουν και από τις αλλες εταιριες και θα πεσουν οι τιμες (ειδικά η XFX δινει τις καρτες της σε πολυ ανταγωνιστικές τιμες).

Ουτε λογος για AGP ετσι για να μη ξεχνιωμαστε..άλλωστε πρώτα θα την ανακοινώσει η nVidia ...θα βγάλει το reference board και μετα θα την βγάλουν οι αλλοι...(πιστεύω οτι νωρίτερα απο Νοεμβριο δε θα ρθει η AGP

Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου στείλετε τους Catalyst 4,8 αν τους έχει κάποιος, στο e-mail george_balafoutis@yahoo.gr δεν θέλω να είναι beta ας είναι η έκδοση των 4,8 η απλή από το site της Ati.

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre

Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου στείλετε τους Catalyst 4,8 αν τους έχει κάποιος, στο e-mail george_balafoutis@yahoo.gr δεν θέλω να είναι beta ας είναι η έκδοση των 4,8 η απλή από το site της Ati.

http://downloads.driverheaven.net/index2.htm

Και το anandtech και το tomshadware εχουν νεα για την X700 XT. Εν ολιγοις φαινεται να χανει οχι για πολυ βεβαια απο την 6600 GT (ειδικα στα opengl games) . Το tomshardware μαλιστα αντιμετωπισε προβληματα με τη καρτα και τους drivers...λετε να αρχισε τα ..παλια η ΑΤΙ ?

Αρχική απάντηση από xrist22 [Χθες, στις 22:07]

Λοιπον Βασιλη τελικα βρηκα την MSI NX6800 -TD128 εδω Θεσ/νικη 310 ευρω.

Πιστευω καλη τιμη συγκριτικα με Αγγλια.

Πολύ καλή τιμή! :T: (από που αν επιτρέπεται?)

OK guys... Κοιταχτε να δειτε για τιν καινουρια AI CATALYST στο Internet... Εγο μενω Αμερικη τορα και προλαβαινω να δω καποια πραγματα ποιο γριγορα... Δεν το αναφερουν στο επισιμο site αλλα... σε site that's sponsored by ATI! EXCLUSIVE! 4 fps + σε χ800 DOOM3 και πολυ περρισοτερο σε καρτες σαν τις δικιεσ μας ( 9800 pro)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.