Mischeif Posted September 20, 2004 #1 Share Posted September 20, 2004 Λοιπον η σημερινη ερωτηση τις εκπομπης μας ειναι : ασχολειται κανεις απο δω με μουσικη παραγωγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Posted September 20, 2004 #2 Share Posted September 20, 2004 Με ' σοβαρη ' μουσικη παραγωγη ( περα απο κατι λουπες στο F.LOOPS ) οχι , με remix τραγουδιων ναι (cool edit )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharpJazz Posted September 21, 2004 #3 Share Posted September 21, 2004 Εγω χρησιμοποιώ cooledit, fruity ,και cubase. Γράφω ορχηστρικά κυρίως κομμάτια με επίκεντρο την ηλεκτρική κιθάρα. To fruity το χρησιμοποιώ για να γράφω τα drums parts καθως και για τα solos που μπορει να κάνουν άλλα όργανα εκτός απο την κιθάρα.Και μαλλον μονο λουπες δεν κάνω αφού τα patterns συνηθως ξεφεύγουν απο τα όρια ελέγχου Το cooledit το χρησιμοποιώ για την μείξη ουσιαστικά και τις διάφορες διορθώσεις. Το cubase το χρησιμοποιώ με το halion και με τα διάφορα vsts. Κυρίως αυτά! Εσύ Mischeif? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Posted September 21, 2004 Author #4 Share Posted September 21, 2004 Εγω δουλευω το τελευταιο καιρο το Ableton ,fruity χρησιμοποιουσα πολυ παλιοτερακαι τωρα εχω στρωθει στο διαβασμα για το NUENDO και για το reason!γραφω κυριος house kai tech-houseμπας και εχει παρει πουθενα το ματι σας κανενα music producing προγραμμα για 64bit?περιμενω να βγαλει το cubase 64bit και καποια αλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted September 21, 2004 #5 Share Posted September 21, 2004 Πολύ θα ήθελα να ακούσω κάποιο από τα κομμάτια σας παιδιά!!!Όλο λέω να ασχοληθώ και εγώ αλλά όλο κάτι βρίσκω και το ξεχνάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted September 21, 2004 #6 Share Posted September 21, 2004 κατι πιο προχωρημενο απο το Fruti θελω παιδια.......Εχετε να ποτεινεται κατι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Posted September 21, 2004 Author #7 Share Posted September 21, 2004 Nuendo,Reason,Abletonαυτα ειναι απο τα καλυτερα!και ενα κομματι μου ειναι εδω www.bet-with-me.gr/Angie_RiCH_house_mix_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.