Jump to content



Συβατοτητα Μητρικής και CPU


Seek & Find

Recommended Posts

Καλησπερα,

Η P5E3 της υπογραφης τα επαιξε και η μονη μητρικη που βρισκω για να την αντικαταστησω ειναι αυτη. Θα εχω καποιο προβλημα αν βαλω πανω της τον επεξεργαστη και τις μνημες της υπογραφης;

Ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Θα παίξουν κανονικά και τα 2 που ζητάς. Ακόμα κι άν πάς σε οποιαδήποτε άλλη μητρικούλα 775 με G41 το οποιό κυκλοφορεί στα μαγαζάκια πλέον. Για παράδειγμα εδώ και οτιδήποτε άλλο με ίδιο chipset. Οι μνήμες σου θα παραμείνουν όπως είναι λόγω του FSB που έχει ο 6600.

Θεωρητικά πάντα όταν αλλάζουμε μητρική ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε format για να αποφύγουμε προβλήματα με κολλήματα και μπλέ οθόνες λόγω drivers. Γιατί όσο και να προσέξουμε γίνονται conflict εκεί που δέν το περιμένεις. Μιάς και δέν έχεις πλέον την παλιά μητρική σου σε λειτουργία αυτό που θα κάνεις είναι, αφού τα στήσεις όλα, να τρέξεις windows σε ασφαλή λειτουργία. Σβήνεις τα πάντα από driver μέσω προσθαφαίρεση προγραμμάτων, κάνεις restart και μετά πάλι μέσω safe mode τρέχεις ένα driver sweeper/trexxy και σβήνεις τα πάντα που έχουν σχέση με chipset/usb/κάρτε γραφικών και τα λοιπά. Έχεις έτοιμα τα νέα drivers στην άκρη και αφού κάνεις restart, (κανονικό boot τώρα) θα αφήσεις τα windows να αναγνωρίσουν συσκευές με τους standard microsoft drivers. Πέρνα μετά τους δικους σου και θα είσαι οκ.

Άν μιά στις 5 ξεκινήσουν τα προβλήματα...μήν μπλέξεις άλλο...χτύπα FORMAT.

Link to comment
Share on other sites

εγώ προσωπικά θα σου έλεγα να ψάξεις μτχ μητρική 775...

το g41 ναι είναι ποιο γρήγορο ποιο ολοκληρωμένο αλλά πολύ λίγο....

δές μόνο πόσες usb έχει πίσω και αν σου φθάνουν...δες που έχεις τις υποδοχές για sata και αν δεν θα βρήσκει η κάρτα γραφικών σου πάνω σε κάποια και δεν θα μπορέις να βάλεις δίσκο εκεί..Το μόνο θετικό είναι οτι έχει υποδοχή ide...και μιας και βλέπω πως έχεις ηδη ddr3 μνήμες δές κάτι άλλο σε μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Προφανως και είναι πολυ λίγο. Δεν ειμαι καθόλου ικανοποιημένως απο την μητρική απλά προκειται για λυση αναγκης και ελλειψης χρόνου. Δεν εχω αλλο πισι να κανω την δουλεια μου. Απο την αλλη φοβαμαι να ασχοληθώ με μεταχειρισμένη μην το φυσάω και δεν κρυώνει, ειμαι λίγο εγκλωβισμένος. Αν έχεις κάποια καλή και γρήγορη λύση πες μου.

Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα μια αγγελία απο άλλο φόρουμ που ίσως να σου κάνει η μια είναι για 775

και η άλλη με g41 στα στέλνω σε μυνημα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα ποστάρω και εδώ!

Link to comment
Share on other sites

φίλος και εγώ μια απο τα ίδια την έπαθα πριν λίγο καιρό και την αγόρασα την μητρική λόγο του οτι έχει εγγύηση...:dots:... κοίτα αμα έχουν REV.2 εγώ τα ξεκούμπωσα όλα απο την παλιά τα κούμπωσα [γιατί βαριώμουν το format] και δουλεύουν ''οκ''--> τα windows νομίζουν οτι έχω ακόμα την παλιά μητρική... και ο/κ ξέχνατο ;P μπορεί να έχεις θεματάκια αμα το πληκ/γιο είναι με usb2 κατα το posting μερικές φορές:slap:

όσο για το αν υποστιρίζει τον επεξεργαστή και τις μνήμες

GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-G41M-Combo (rev. 1.3)

εδώ λέει πως ναι:yes2:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.