Jump to content



HP Touchpad 32GB tablet + extras


E.F.

Recommended Posts

Πωλείται ένα HP Touchpad 32GB, μαζί με το Touchstone (stand + ασύρματος φορτιστής), bluetooth πληκτρολόγιο γνήσιο και γνήσια θήκη HP. Και τα 4 προϊόντα είναι με τις συσκευασίες τους, σε κατάσταση καινούργιων, με χρήση λίγων ωρών μόνο για δοκιμές. Δεν συνοδεύονται από απόδειξη αγοράς καθώς είναι σταλμένα απ'ευθείας από το εξωτερικό. Έχω ήδη περάσει Android στο tablet και δουλεύει απροβλημάτιστα σε dual boot με το Web OS.

[ame=http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0055D66V4/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new]Amazon.com: Buying Choices: HP TouchPad Wi-Fi 32 GB 9.7-Inch Tablet Computer[/ame]

Η τιμή ολόκληρου του πακέτου είναι 200 ευρώ.

Συνάντηση Νίκαια Αττικής ή κάπου κοντά. Για τους "μακρυνούς" γίνεται και συνάντηση στον ηλεκτρικό του Πειραιά ή στο μετρό του Αιγάλεω. Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο παραλήπτης, κατόπιν κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με εντολή αγοράς σε courier.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bump.

Το παραπάνω link για κάποιο λόγο σταμάτησε να λειτουργεί, οπότε βάζω νέο:

[ame=http://www.amazon.com/HP-TouchPad-9-7-Inch-Tablet-Computer/dp/B0055D66V4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371988908&sr=8-1&keywords=hp+touchpad+32gb]Amazon.com: HP TouchPad Wi-Fi 32 GB 9.7-Inch Tablet Computer: Computers & Accessories[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.