Jump to content



Προβλημα σε λαθος στιγμη...


Μοκου

Recommended Posts

Καλημερα boys....Το πισακι μου εχει βγαλει την ψυχη απο χτες και δεν μπορω να δουλεψω καν! Ολη μερα χτες ετρεχε τεστ μπας και βρω τι εχει η σακαρακα μου! Εκει που δουλεθω ή παιζω, τσακ σβηνει η οθονη και τελικιαζουν οι καρτες στις στροφες! Δωκιμαζω μια μια καρτα το ιδιο!Μια μια ραμ σε ολα τα σλοτ.....το ιδιο! Εχουν παιξει τα νευρα μ γιατι εχω δουλεια + ουτε πολυ χρονο! Εχει κολισει το μυαλο μ και δεν μπορω να βρω τι ειναι. Μπορει να το κανει στην 1 ωρα απανω ή και σε 5λεπτα με το που ανοιξω το πισι!!! Λετε να τα εχει παρει που δεν του δινω πλεων πολυ σημασια?

Το πισι ειναι amd 940-asrock 770-gskill 1066-tagan 900w-5870*2

Link to comment
Share on other sites

- Στο κάνει και σε IDLE κατάσταση δηλαδή ?

- Έχεις last drivers ?

- Απο θερμοκρασίες τάσεις cpu-gpu πώς είσαι ?

-- Ασχολήσου με ΜΙΑ ΜΟΝΟ κάρτα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Το τσέκαρες ήδη απλά ξήλωσε και άφησε στην άκρη την μια για τώρα.

- Τροφοδοτικούλι άλλο υπάρχει σε περίπτωση δοκιμής ?

Link to comment
Share on other sites

Το κανει και δε ilde κατασταση!! ολα ειναι last driver.Apo θερμοκρασια σε Gpu ειμαι οκ, αλλα απο cpu den μπορω να δω....δεν μ λεει τπτ...κανει αντιστροφη μετριση!

ΤΟ εχω κανει μια μια την καρτα σε ολα τα σλοτ! Σε λιγο θα λισω μια καρτα γιατι βλεπω λιγοτερες στροφες οταν και οι δυο ειναι στο 50% fan!

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί άνετα ένα από τα 2 να φταίει. Και δέν παίζει ρόλο που μιλάμε για Psu tagan και 900w παρακαλώ (συνήθως tagan = σκυλιά). Όπως και νά χει ξεχνάς μέχρι να βρεθεί ο φτέχτης την δεύτερη gpu. Με μιά μονο πάνω. Βρίσκεις το οποιοδήποτε διαθέσιμο psu και κάνεις τα test πάλι.

αλλα απο cpu den μπορω να δω....δεν μ λεει τπτ...κανει αντιστροφη μετριση!

Τί εννοείς με αυτό. Που κάνει αντίστροφη μέτρηση και με τί κάνεις τις μετρήσεις, τί software.

Ασφαλώς και μπορεί να κάνει η μητρική τις τσουκιές αλλά είναι η περίπτωση που δέν μπορείς να το διαλευκάνεις εύκολα ότι είναι ο φτέχτης. Δοκίμασε άν θές να περάσεις τελευταίο official bios για μητρική σου, να κάνεις clear cmos, ρύθμιση από αρχή και τέστς πάλι. Ασφαλώς πρέπει να διαθέτεις υπομονή αλλά και χρόνο και ίσως να μήν έχεις όπως λές.

Κάτι άλλο: Άν χρησιμοποιήσεις bootcd όπως to Ηirensbootcd και τρέξεις διαγνωστικό για να στρεσσάρεις την μνήμη των καρτών γραφικών σου (video memory stress test) τί αποτελέσματα παίρνεις ? Eπίσης άν χρησιμοποιήσεις κάποιο Live linux λειτουργικό και ζορίσεις λίγο τομηχάνημα κάνοντας τα πάντα (άνοιγμα εφαρμογών και τα λοιπά) τί αποτελέσματα βλέπεις ?

Link to comment
Share on other sites

Εχω δωκιμασει τις 2 5870 ξεχωριστα, 2900gt. 460 ge. και τωρα ειμαι με μια 3870*2 που με την οποια μου εβγαλε χαμηλη ταση και μου κλεινει τον ενα πυρινα! Παιζω με τα καλωδια για gpu και την εχω με τα 2 8 αρια και παει ρολοι! οταν γυρισω θα ξαναδωκιμασω την 5870 οπως εχω τα καλωδια τωρα!!! Παιζει η 5870 να τραβα πιο πολυ ρευμα απο την 3870*2 ????

post-7941-1416077515,8225_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Στα events είδες τι γράφει ;

Αν με την άλλη VGA σιγουρευτεις ότι δεν έχεις πρόβλημα δες και κανα bios update της mb.

Τροφοδοτκο μαλλον ειναι!!!Τωρα ειμαι με μια 3870χ2 (ενας πυρηνας off) και δουλευει κανονικα!!Αν κανω πως κλοκαρω cpu με την μια restart!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.