Jump to content



Τι συσκευή θα χρειαστώ;


kots

Recommended Posts

Γεια σας.

Από το ρούτερ μου, βγαίνει ένα καλώδιο 30 μέτρων, και πηγαίνει και δίνει ίντερνετ στον υπολογιστή του θείου μου, στο διπλανό σπίτι. Σε καμία των περιπτώσεων δεν φτάνει το σήμα από το ασύρματο, για αυτό και τραβήξαμε καλώδιο.

Αυτό που θέλω να κάνω, είναι, από το καλώδιο που ήδη δίνω, να μπορέσω να συνδέσω με κάποιον τρόπο δύο συσκευές. Το πισι, και ένα λαπτοπ που θα πάρει σε λίγο καιρό.

Δηλαδή έχουμε ένα καλώδιο δικτύου, και από αυτό θέλω να βγάλω αν γίνετε, μία έξοδο δικτύου για σταθερό, και ίσως ασύρματη σύνδεση στο λαπτοπ (αν αυτό είναι εφικτό), ή δύο εξόδους δικτύου.

Τι συσκευή θα χρειαστώ; hub? switch? έχει switch που δίνουν και έξοδο με καλώδιο, και ασύρματη;

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, η συσκευή αυτή παίρνει είσοδο από το καλώδιο δικτύου; Ή παίρνει το δίκτυο ασύρματα και απλά το αναμεταδίδει;

Και αν ισχύει το πρώτο η είσοδος γραμμής που γίνεται; Γιατί δεν φαίνεται στις φώτο.

Link to comment
Share on other sites

Κάποτε νομίζω είχα δει ένα splitter, έσπαγε την γραμμή του δικτύου (καλώδιο) σε δύο γραμμές. ένα απλό φιλτράκι ήταν. Και φθηνό. Με κάτι τέτοιο θα γίνει η δουλειά μου.;

Link to comment
Share on other sites

Access point θα χρειαστεις γι'αυτη τη δουλεια.

Απλα πρεπει να προσεξεις να εχεις 1 WAN (για να περνει net απο το καλωδιο που εχεις τραβηξει) αλλα και LAN θυρες για να δινεις στο σταθερο που υπαρχει εκει.

πχ. TL-WR743ND - Welcome to TP-LINK

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.