Jump to content

Σαλονο-DVD...

YDinopoulos

Recommended Posts

Και λίγο εκτος Η/Υ......

Μεχρι προσφατα ειχα στο σαλόνι ενα Philips DVD Player. Tο ειχα 2 χρονια σχεδον. Λεω ειχα γιατι απο χτες δεν κλεινει το συρταρακι με τιποτα και γραφει "Blocked" στην οθονη.

Πιστευω οτι δεν αξιζει να το παω για service, αλλα να παρω ενα νεο ισως και DVDR.

Tι προτεινετε ?

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Καλύτερα να πάρεις νέο, έχω ταλαιπωρηθεί πολλές φορές με το service της philips, τελευταία πριν από 1 χρόνο περίπου με ένα dvd της... Εκτός εγγύησης, το κόστος της επισκευής άγγιξε το 30% του κόστους του dvd, όπου μετά από 3 μήνες παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.... πάλι πίσω στο service(την επισκευή της επισκευής κάλυψε η εγγύηση από την 1η επισκεύη, lol) - μέσα σε 3 βδομάδες τα ίδια.... δεν είχα κουράγιο να τρέχω Καλλιθέα με το dvd παραμάσχαλα, οπότε και παράτησα τις απόπειρες.....

Έστησα ένα htpc και βρήκα την υγειά μου :)

Κοίτα για τα Yamakawa(σωστά το έγραψα?), λένε καλά λόγια.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:17]

Kαι εγω για Samsung με βλεπω η για Thomson.

Ta Yamakawa, δεν τα εχω ξανακουσει. Τα πουλανε σε μαγαζια τυπου Ραδιο-Κορασιδη-κωτσόβολος κ τετοια ?

Έχει το eshop.

Πάντως και μένα κάικε το daewoo:devil: δεν έχω DVD στο σαλόνι.. με 100 παίρνω κάτι αξιόλογο?

Me 100 παρε το crypto 210 απο το e-shop (ειναι πολυ αξιολογο,μην σε ξεγελαει η μαρκα).Αλλιως παρε το sony355 που εχει πολυ κλαη εικονα και εχει 100ε νομιζω και αυτο.Μεταξυ των δυο το crypto ειναι ελαφρα καλυτερο σε εικονα και πολυ καλυτερο σε ρυθμισεις.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:18]

pioneer 575 με 220ε (απο τα καλυτερα ΚΑΙ universal including divx).

συμφωνω και επαυξανω......εγω εχω το 454 εδω και 2 χρονια και ειναι σκυλι.........παιζει τα παντα απροβληματιστα...........επισης του εχω κανει τρελη χρηση......επειδη στο σαλονι δεν εχω hi-fi αλλα home cinema οταν θελω να ακουσω μουσικη βαζω το dvd να παιζει............με λιγα λογια το εχω ξεκ@λιασει αλλα αυτο δεν μασαει με τιποτα..........

Μια ψηφο στο Pioneer λοιπον απο μενα:worship:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

To Yamakawα εχει 185 και το Pioneer 230....Mου φαινεται πως ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Yamakawa...

YDinopoulos μπορεις να μου πεις πιο μοντελο ειναι αυτο που εχει 185;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.