Jump to content

ΟCZ 3200 512 DImM ΕL platinum

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από stakid

Επιδη θελω να τις παρω κι εγω μπορεις να μας πεις τι rev. ειναι? Δηλαδη αν εχουν ΒΗ5 ηTCCD.

The PC3200 Platinum are ProMoss (Mosel Vitalic).

The PC3200 Limited Edition are BH6

The PC3200 Platinum Rev 2 are Samsung

Δυστυχως το ενα απο τα δυο dimms ειναι off!:(

Λογικα δεν δικαιουμαι αμεση αντικατασταση αφου παρουσιαστηκε εντος 10 ημερων απο την ημερομηνια αγορας?

λογικά αφού τις πήρες μόλις χθες, δεν θα έχεις πρόβλημα άμεσης αντικατάστασης

(δεδομένου μάλιστα ότι η αντιπροσωπεία της OCZ στην Ελλάδα είναι αρκετά ευέλικτη)

Ετσι πιστευω και εγω.Απλα δεν ξερω απο τη στιγμη που μεσολαβει το e-shop τι γινεται.

Αυριο θα τηλ. στο service πρωι πρωι να δω τι γινεται....

Παντως πρεπει να το εχει η τυχη μου.

Πριν 10 μηνες ειχα παρει ενα kit 2x256 GEIL GOLDEN DRAGON και στην epox δεν επαιζαν καθολου.Παιρνω τα χρηματα μου πισω μετα απο ενα απιστευτο σκηνικο στο μαγαζι απο που τις πηρα και χτυπαω ενα κιτ Hyper-X.Kαι εκει το ενα κομματι ηταν χτυπημενο.

Και τελος παιρνω ενα κιτ 1GB Corsair Pc3200 xms και παλι εκει το ενα κομματι ηταν off:confused:

Πηρα value series και ηρεμησα:D

Και τωρα παλι τα ιδια με τις OCZ.

Δεν με παει καθολου μου φαινεται στις high end μνημες ή μου φαινεται????

• 2 weeks later...

ψάξε καλά

OCZ

Συνύθως στο e-shop πρέπει να επιλέγεις το όνμα της BRAND για να σου βγάζει τα προιόντα της..

Από ότι βλέπω τις 512άρες τις εξαντλήσαμε....:devil:

knight_77 οι μνημες σου ειναι platinum ή performance με EL? Πες μου αν μπορεις τα timings που λενε πανω. Εμενα το e-shop μου εστειλε τις performance με timings 2-3-2-6.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.