Jump to content



WinFast DV2000, ποιά η γνώμη σας?


liberto

Recommended Posts

Χρειάζομαι μια φθηνή λύση για επεξεργασία βίντεο απο ψηφιακή κάμερα. καμιά 10αριά κασσετούλες.

http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_dv2000_1.html

http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=4846

μήπως υπάρχει καμιά εναλλακτική πρόταση σ' αυτά τα λεφτά (70 + φάπα?

Link to comment
Share on other sites

η dv ειναι στερεοφωνικη και εχει εισοδους firewiire εκτος απο τις κλασσικες για συνδεση ψηφιακης βιντεοκαμερας....απο εικονα ειναι πολυ καλη...και δουλευει απροβληματιστα εδω και καμποσους μηνες...δεν θα σου προτεινα την usb 2 εκδοση...ειναι καπως χειροτερες απο τις pci απο οτι εχω ακουσει χωρις ομως να εχω εμπειρια με τη συγκεκριμενη...

Link to comment
Share on other sites

Αν το pc έχει firewire, πήγαινει για την φθηνότερη tv.. την ίδια δουλειά θα κάνεις, έτσι κι αλλιώς το software της dv δεν έχει επιλογή για capture από firewire, θα χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα δλδ... την ίδια δουλειά θα κάνεις και με την tv.

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες real time encoding, εννοείς αν ταυτόχρονα με το capture μπορεί να συμπιέσει σε διάφορα format(mpeg2 πχ)? αν εννοείς αυτό, τότε ναι.

Διαφορές με άλλες κάρτες δεν γνωρίζω, είμαι newbie σε αυτό το κομμάτι, απλά έτυχε να έχω στήσει και τις 2 κάρτες της leadtek και πειραματίζομαι :)

Link to comment
Share on other sites

Η πλειοψηφία πλέον κάνουν real time encoding με software μιας και οι υπολογιστές μας είναι super duper γρήγοροι. Αρκούν τα 800MHz ενός Duron για mpeg2 σε ανάλυση DVD ή έστω 640Χ480.

Τώρα η Pinnacle μάλλον έχει και hardware encoding αν και η εταιρία ποιο πολύ χρεώνει το Pinnacle Studio και το όνομά της παρά το hardware.

Τώρα για εγγραφή από firewire μάλλον μια απλή υποδοχή στην μητρική ή σε μορφή κάρτας σου αρκεί. Απλά θα πρέπει να βρεις το κατάλληλο software.

Εκεί που είναι ασυναγώνιστη η Leadtek, είναι στο πακέτο αν αυτό το δεις ως κάρτα TV. Δίνει ουσιαστικά τα πάντα στην τιμή των 60€ όταν οι άλλοι ζητάνε 100€ και βάλε σε δήθεν Pro εκδόσεις των καρτών τους που μπορεί να περιέχουν και λιγότερα από αυτά που δίνει η Leadtek.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.