Jump to content



Βοηθεια για επιλογή νεου Smartphone


Korgull_x

Recommended Posts

Σε 6 μηνες απο τωρα θα εχει ερθει ο καιρός με νεα επιδότηση [cosmote] να τσιμπήσω νεο smartphone. Ετσι σαν ψυχοπαθής που ειμαι ξεκινω τωρα την ερευνα αγοράς!

Αυτη τη στιγμή εχω το σώνει-έριξον xperia x10 mini (χωρις το qwerty keyboard), αλλα το μεγεθος του ειναι αβολο και επιπλέον ειμαι αναγκασμένος να εχω τη μουσική μου σε φακέλους ανα καλλιτέχνη γιατι ετσι καυ...σε στη σώνει-εριξον.

Οι προδιαγραφές του νεου smartphone που θελω ειναι οι παρακάτω:

1. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΩΝΕΙ-ΕΡΙΞΟΝ ή τουλάχιστον να μην με αναγκάζει νταβατζιλίκι να οργανώσω τη μουσική μου σε φακελους ανα καλλιτεχνη (γαμω το κεφαλι του μαλακα που το σκεφτηκε αυτο) αλλα να μπορώ απλα να ανεβαζω τους φακέλους μου (οπως εγω τους θελω), να τους κανει scan και να ενημερώνει το library. Οπως κανανε τα x-series της nokia.

2. Μακρια απο APPLE. Αν ήθελα i-σιχτίρο-phone δε θα ζητουσα αλλωστε τη βοήθειά σας.

3. Θέλω ή ANDROID ή SYMBIAN ή LINUX. Οχι WINDOZE ή IOS.

4. Θελω να εχει stylus σαν εξαρτημα το οποίο να αποθηκευεται μεσα στη συσκευή (οπως το nokia 5800 ή το galaxy note), αλλα να ειναι σχεδιασμένη για χρηση με το δαχτυλο (σε αντίθεση με το nokia 5800).

5. Το μεγεθός του και ο λόγος διαστάσεών του να ειναι αναμεσα σε nokia 5800 και iphone (το galaxy note είναι πολύ μεγάλο για μενα, και το τωρινό πολύ μικρό).

6. Να εχει είσοδο για 3.5mm jack και να μη καταπίνει τη μπαταρία σε μια μερα «στο ρελαντί».

7. Να ειναι max διπύρηνο και στο 1 Ghz και ανω.

8. αν γινεται να εχει στο OS ενσωματωμενο file manager. Να μη χρειαζεται να κατεβασω τη μλκια το astro.

Τιμή εως €350 (αν και δε φανταζομαι να παει παραπανω με τους ηδη υπαρχοντες περιορισμούς), αλλα ριξτε και λιγο πιο ακριβες προτάσεις (οχι 500 ευρω, αμα ειναι για τοσα παιρνω ταμπλετ).

Μπορετε να ριξετε μερικές προτάσεις;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Τιμή εως €350 (αν και δε φανταζομαι να παει παραπανω με τους ηδη υπαρχοντες περιορισμούς), αλλα ριξτε και λιγο πιο ακριβες προτάσεις (οχι 500 ευρω, αμα ειναι για τοσα παιρνω ταμπλετ).

Link to comment
Share on other sites

Παντα ετσι κανω. Ποτε δεν παιρνω κινητό ή smartphone που εχει βγεί το τελευταίο τρίμηνο. Αφήνω αλλους να φανε το αγγούρι (ετσι και βγει πατατα) πρώτα. :cool: Αλλωστε τα καινούρια αυτης της εποχής θα ειναι φθηνότερα σε 6 μηνες οποτε θα βγω και κερδισμενος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.