Jump to content



6gb του 12gb RAM ερώτηση περι o/c


ARMAGEDDON

Recommended Posts

παίδες καλησπέρα μιας και τις βρήκα αυτές που είχα πάρει κάποια στηγμή , έχω την περιέργεια να τις βάλω πάνω στο σύστημά μου

αλλά έχω τον εξής ενδοιασμό ο οποίος είναι

ο 920 και οι dominator είναι κλοκαρισμένα ,για να βάλω τις νέες ram πρέπει να ξεκλοκάρω και τον επεξεργαστή και τις ram ή μονο τις ram ??? ή τίποτα :suicide2:

Link to comment
Share on other sites

αφού είδες δίπλα μου έχουν σπάσει τα νεύρα και με πιάσανε τα ψυχολογικά μου , (σαν τις γκόμενες πρέπει να τον πάω για χτένισμα να γίνει όμορφος :hehe:)

αλλά την είχα την ερώτηση αυτήν γιατί έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα τις έβαζα πάνω :p

Link to comment
Share on other sites

έχουμε και λέμε δεν ξεκλοκάρεις cpu - ξεκλοκάρεις μόνο τις ram βάζεις τι ρυθμίσεις των νέων πχ 9-9-9-24 και 1,5v + speed κάπου εκεί που λέει το εργοστάσιο κάνεις reboot !

μπαίνεις windows κάνεις shut down , μόλις σβήσει , κάνεις off το τροφοδοτικό (το βγάζεις από την πρίζα) και μετά αλλάζεις τις ram , το ξαναβάζεις στην πρίζα και το ανοίγεις και όλα good :p

τώρα πάω να πουλήσω τις παλιές μου Muhahaha που είναι δυσεύρετες :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.