Jump to content

Venisk

Premium Members
  • Posts

    624
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Venisk

  • Γενέθλια 25/09/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Χανιά
  • Ενδιαφέροντα
    pc

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Venisk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Venisk

    Νέο κακόβουλο λογισμικό στοχεύει το WinRAR και το TrueCrypt

    Πιστεύω ότι πρέπει να συνδυάζεται η προσοχή του χρήστη με ένα καλό και πολύ δυνατό antivirus, πραγματικά κάθε λίγο μαθαίνουμε έναν νέο τρόπο να περάσει κάποιος ιός στα pc μας
  2. Venisk

    Δωρεάν το expansion Chaos Warriors για το Total War: Warhammer

    Παίζει πολύ ωραία το warhammer, 3c κάτω και 4.6gb vram στα 4096 χ 2160 η κάρτα από τι στο attila , επίσης δεν μπορώ να δω frames με το fraps μάλλον λόγο dx12... Πολύ ενδιαφέρον το dlc του attila!!
  3. Venisk

    Skylake ?

    Αν αγαπάς την intel και είσαι καλό παιδί θα το σκεφτώ! Το σκέφτηκα αλλά ήθελα να έχω και ένα i5 να πιάσω όλη την σειρά :lol: Μεγάλωσε πολύ η οικογένεια
  4. Venisk

    Skylake ?

    Ναι αμέ, και z170 m2 4tb 350d και μια s412 για να ναι πάντα σουπερ παγωμένος! Ξεχωριστή 22" lg οθόνη δίπλα στην 4κ lg, δίκτυο κ όλα πάνε μπάλα, αποσυμπιέσεις μεταφορές και γενικά οτιδήποτε, δεν γινόταν να έχω χρέπι δίπλα στον 5930k θα έφευγε από το παράθυρο
  5. Venisk

    Skylake ?

    @sebastian γράψε με και μένα στην ομάδα ! Πειράζει που έχω τον 6600k για κατεβαστήρι ή πρέπει να είναι στο κύριο σύστημά μου?
  6. Venisk

    Assetto Corsa

    Τι είναι το rd? Και ποιος είναι ο Θοδωρής να μας πεί? Έχω αγοράσει το asseto και το project και δεν μπορώ να παίξω τόσο καιρό.. Ok βρήκα τι είναι το rd. Θα δοκιμάσω για αρχή τους 32bit και βλέπουμε..
  7. Venisk

    Assetto Corsa

    Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος να δω τις επιλογή για το ελατήριο κεντραρίσματος και στα windows 10 ώστε να έχω feedback? Έχω την g27.
  8. Venisk

    Αγορα 6700κ η 4790κ τα φωτα σας

    Ανάλογα πόση δύναμη θέλεις ταυτόχρωνα..για gaming ο 6600k είναι η ιδανική επιλόγη.
  9. Venisk

    Αγορα 6700κ η 4790κ τα φωτα σας

    Εννοείτε ότι θα πας σε skylake και ddr4! Επειδή έφτιαξα την προηγούμενη εβδομάδα ένα ίδιο pc προτείνω asus z170-a 6700k g skill Με τόσα λεφτά βέβαια μπορείς να πάς σε 5820k 6cores/12threads quad channel έχε το στο νου σου!
  10. Venisk

    Θέλω τα φώτα σας

    Ε όχι και 8gb ram όταν μπορεί οικονομικά να αγοράσει 16! Για i5 και μητρική μόνο αν πρέπει να αγοράσεις κ άλλα πράγματα αν είσαι άνετος με αυτά τα λεφτά αγόρασε ότι διάλεξες ΕΚΤΟΣ απο τον black..
  11. Venisk

    Θέλω τα φώτα σας

    Το τροφοδοτικό είναι μια χαρά μπορεί να κάνεις και crossfire sli αύριο.. Κάρτα συμφωνώ με την 970. Επειδή έχω αγοράσει 3 Black μακριά μόνο θόρυβο κάνουν.. Πάρε Red απλή έκδοση τουλάχιστον 2tb που είναι σε καλή τιμή και θα είσαι παραπάνω από τέλεια.
  12. Venisk

    AMD Fury X

    Το νερό δεν είναι καθόλου τζάμπα! Ίσα ίσα που ήταν πολύ έξυπνο να βγει η κάρτα έτσι.
  13. Venisk

    AMD Fury X

    Η nvidia λέει ότι θα μειώσει τις τιμές...αν γίνει αυτό game is over.
  14. Venisk

    AMD Fury X

    Δηλαδή έφερε αυτές που περίμενες εσύ επειδή το κουτί γράφει amd? 275watt? Με νερό? Το ελπίζω αλλά υπάρχει και το coil whine πακέτο με την αντλία!
  15. Venisk

    AMD Fury X

    Συμφωνώ, αλλά εδώ μιλάμε για κάρτα που κάνει 700+ και δεν φέρνει αυτό που περιμέναμε όλοι λόγο των τρομερών χαρακτηριστικών της. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άτομα που αγοράζουν κάρτες για να ανακάμψει μια εταιρεία. Αν δεν υπάρχει οικονομικό όφελος προς αυτούς δεν βλέπω τον λόγο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.