Jump to content



vaio i5 με προβληματικη καρτα γραφικων


andreas19

Recommended Posts

Sony Vaio SV-E1512P1E (i5-3210M/4GB/640GB) | Skroutz.gr

Το λαπτοπ ειναι σε πολυ καλη κατασταση εξωτερικα.

Η μπαταρια στο 100% της λειτουργιας της, ο σκληρος διχως bad sector.

i5 3210m, 6gb ram, φωτιζομενο πληκτρολογιο κλπ

Η καρτα γραφικων (7650m) υπολειτουργει. Ενδεχομενως να ειναι στα τελευταιας της, εξ'ου και η πολυ χαμηλη τιμη.

Δεν εχει εγγυηση.

Τιμη 250ευρω. Αθηνα, Ιλιον.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα.

Σχετικα με την αγγελια ενδιαφέρομαι και θελω μια διευκρηνηση για την καρτα γραφικων τι ακριβός εννοείς <υπολειτουργεί>.

Παρουσιάζει κάποια συγκεκριμένη ένδειξη που μας κανει να το συμπεραίνουμε αυτο? και αν ναι τοτε τι ακριβως? δεν φορτώνει driver? βγάζει γραμμές?...............

Το δευτερο που με ενδιαφέρει ειναι η τιμη αν συζητάτε γιατι αν χρειαστεί μητρική(κατι που ειναι πολυ πιθανο) το λαπτοπ ξεπερνάει την τιμη μετχ εν λειτουργία

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Kαλησπερα.

Driver φορτωνει μονο αυτον της amd. Τον intel δεν τον φορτωνει καν (οποτε παιζει να εχει και η μητρικη θεμα)

Οσον αφορα την τιμη προς το παρον δεν ειναι συζητησιμη μιας και το αγορασα 350ευρω μεταχειρισμενο απο ενα λαμογιο το οποιο δεν ειχε αναφερει οτι εχει θεμα η καρτα γραφικων (το προβλημα το βγαζει μετα απο κανενα δεκαλεπτοπ αφου ανοιξεις το λαπτοπ).

http://imageshack.us/a/img29/9514/pmls.jpg

http://imageshack.us/a/img543/9803/tkr4.jpg

Στο ενδιαμεσο περιμενω τηλεφωνημα απο την sony για την εγγυηση του. Κανονικα, συμφωνα με τον σηριακο, εχει εγγυηση μεχρι και τον 1ο/2015.

Το λαπτοπ εχει ηδη σταλει για σεβις 3 φορες (1 για σκληρο δισκο και τις αλλες 2 δεν βρεθηκε καποιο λαθος απο οτι μου ειπαν) -προφανως το ειχε στειλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης

αφου ειχε καταλαβει οτι ειχε καποιο προβλημα. Αλλα και σε μενα παλι προβλημα εχει, οποτε περιμενω να δω αν θα το παρουν ή οχι (μου ειπαν οτι επειδη ειναι η 4η φορα για σερβις θα πρεπει να παρουν το οκ απο τα κεντρικα).

Link to comment
Share on other sites

Περιμενε τοτε τις εξέλιξης αν και δεν νομίζω χωρις απόδειξη να κανει κατι η Sony

Δεν χρειαζεται πλεον καμια αποδειξη για την εγγυηση.

Dell, sony, dell, hp, apple δεχονται τα λαπτοπ για επισκευη συμφωνα με τον σηριακο αριθμο (η εγγυηση βεβαια ισχυει απο την μερα που βγηκε απο το εργοστασιο και οχι απο την μερα που αναγραφει η αποδειξη αγορας).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το μηχανημα θα επιστραφει τελικα απο την σονυ μιας και δεν αναγνωριζεται στην εγγυηση.

Θεμα μητρικης ειναι οπως μου ειπαν.

Τιμη 220ευρω.

*Θα ειναι διαθεσιμο απο Παρασκευη ή Δευτερα που θα μου το επιστρεψουν.

Link to comment
Share on other sites

Ναι κανονικα.

Σε windows 7 που το δοκιμασα αυτο, δεν βγαζει προβλημα. Αλλα δεν δουλευει η αναλυση σε 1366x768 αλλα λιγο πιο κατω (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο).

Του ειχα κανει και φορματ και του περασα παλι τα 8. Με το που ανοιξε δουλεψε η αναλυση σε 1366x768 παροτι δεν ειχα περασει drivers. Μια ωρα μετα περασα τον driver της amd. Στο διαστημα αυτο δεν φανηκε να βγαζει προβλημα (δεν εγγυωμαι ομως οτι δεν θα βγαλει προβλημα ακομα και αν δεν περαστει ο driver).

Να σημειωσω οτι ειτε σε 7 ειτε σε 8 δεν αναγνωριζονται με τιποτα τα ενσωματωμενα γραφικα (δεν περνιουνται βασικα drivers). Οποτε κατα 99% εχουν θεμα και τα ενσωματωμενα γραφικα-θεμα μητρικης.

Αυτο ειναι το ολο προβλημα που εμφανιζει. Αν σε ενδιαφερει ενημερωσε με μιας και εχουν ενδιαφερθει και αλλα παιδια απο αλλο φορουμ.

Επειδη Δευτερα παρουσιαζομαι για το φανταριλικι, η συναλλαγη θα γινει με καταθεση του ποσου (αν σταλει το προιον) ειτε με επιτοπου συναλλαγη εντος Αθηνας*

*αν το λαπτοπ μου το εχουν φερει μεχρι Κυριακη, θα γινει με εμενα συναντηση. Αν το λαπτοπ παραληφθει απο Δευτερα και μετα, θα στειλω τον αδερφο μου να γινει η συναλλαγη.

ΥΓ: Σου εχω πουλησει 3-4 λαπτοπ Γιαννη. Ανδρεας απο Ιλιον.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.