YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #29 Οκτώβριος 6, 2004 @ RootX & zyx Για λεμε τα συκα-συκα και την σκαφη-σκαφη, εννοειται ποως δεν γουσταρω μια να πληρωσω για κατι για το ποιο δεν φταιω εγω. Το ειπα σαν δειγμα καλης θελησης ωστε να λυθει αυτο το ζητημα.
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #34 Οκτώβριος 6, 2004 Την πηρα απο τον tristeno. Eιχε κανει μια παραγγελια κατευθειαν απο την Sapphire USA....Θα μπορεσουμε να την κανουμε RMA στην Interset ???
RootX Οκτώβριος 6, 2004 #37 Οκτώβριος 6, 2004 Βασικά, τα πράγματα είναι απλά....αν ο YDinopoulos έχει στείλει πμ λέγοντας: "Αρχική απάντηση από SpYμου είπε να την στείλω πίσω με τα ίδια λέφτα που έδωσα και έγω και να δείξει το θέμα έκει,"τότε ας μου στείλει ο SpY τον κωδικό του σε ένα πμ και ο YDinopoulos την συγκατάθεσή του ώστε να κάνω login και να διαβάσω το π.μ. αυτό...Αν το π.μ. δεν υπάρχει ή ο χρήστης το έχει σβήσει, τότε το thread θα κλειδώσει και την λύση ας την βρουν οι 2 τους εκτός site.Αν το π.μ. υπάρχει, τότε ίσως θα πρέπει να είμαστε ποιο προσεκτικοί με τον YDinopoulo στις μελλοντικές αγοραπωλησίες μας....Ο μόνος λόγος που κάνω αυτή την πρόταση, είναι διότι είδα και σε άλλο site παρόμοιο thread και θεωρώ πως είναι κρίμα να βγαίνει κακό όνομα για κάποιον ο οποίος μπορεί και να μην φταίει σε τίποτα.
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2004 #38 Οκτώβριος 6, 2004 Το εστειλα. Δεν εχω αναγκη να πω ψεματα.... Στην αρχη σκεφτηκα να την παρω πισω και να κανω RMA και να την ξαναβαλω προς πωληση. Μετα σκεφτηκα οτι θα περασει καποιο διαστημα (μιας και το RMA γινεται κατευθειαν στην Sapphire USA, αφου απο εκει την αγορασα) και θα χασει αξια, όταν την ξαναβαλω προς πώληση. Και επειδη δεν εφταιξα πουθενα, το ανεραισα !!!
RootX Οκτώβριος 6, 2004 #39 Οκτώβριος 6, 2004 Οκ, δικαστής δεν είμαι για να βγάλω ετυμηγορία, όπως και κανένας από εμάς...Από την άλλη, δεν πιστεύω ότι το thread μπορεί να βγάλει κάπου, τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο φίλος whitewolf, παραπάνω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.