Jump to content



Φθηνό ταμπλετάκι 8 ιντσων


seventh_son

Recommended Posts

Καλησπέρα συμφορουμίτες. Ψάχνω ενα ταμπλετάκι για μένα. Πήγα και τα είδα λίγο σε μέγεθος, και είδα οτι τα 7αρια είναι μικρά και τα 9άρια - 10αρια μάλλον γκουμούτσες. Προσανατολίζομαι λοιπόν σε 8αρι. Δε θέλω να κάνω σπουδαία πράματα. Η κύρια χρήση θα είναι ebook reader, surfing , youtube, άντε καμιά ταινία βαριά βαρία και τέλος συνδεση με teamviewer για να μπορώ να ελέγχω τα άλλα μηχανήματα μου.

Είχα λοιπόν κατασταλάξει εδώ

8" Ainol NOVO8 Discover Quad Core 16GB 2GB Android 4 1 Bluetooth Tablet Bundle 609456787192 | eBay

Δεν ξέρω απο κινέζικα τάμπλετ πολλά πράματα. Το Ainol μου το πρότεινε ένας φίλος μόνο και μόνο γιατί έχει ο ίδιος 7αρι και είναι ευχαριστημένος.

Αν έχει δοκιμάσει κάτι κάποιος άλλος και το βρίσκει καλό κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Δε θέλω να ξεπεράσω τα 110-130 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Με τόσα κινέζικα που κυκλοφορούν άντε να βγάλεις άκρη.

Εγώ σε παρόμοιο κατέληξα σ' αυτό Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110 8GB Titanium Silver EU από Ελλάδα και σχετικά φτηνό. Για τις δουλειές που θα κάνει το βρίσκω μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Tablet αλλα κ κινητο με 512 ram ειναι εφιαλτης στο δρομο με τις λεύκες

Αν κ η ainol εχει καλό όνομα ως εταιρεία έξω αμέσως μετά την xiaomi τελευταια λενε οτι το εχει ξεφτιλίσει με τους κακους κ αργούς επεξεργαστές τους. Δες xda για ainol. Αν κ κάτοχος ainol novo7.

Ελλάδα πηρα για φιλο το archos 8 στα 200 απο κωτσοβολο και ειναι αρκετά καλό. Βέβαια με λιγοτερα παίρνεις απέξω 10αρι κ ποιο καλα χαρακτηριστικα αλλα οχι 3g.

Sent from my Pantoflini N7100

Link to comment
Share on other sites

επειδη κι εγω κοιταζω για ταμπλετ μαλλον στις 8", ωστε να ειναι βολικο και στο δρομο...., εχω δει τα PIPO U8 - CHUWI V88. απο οσα εχω διαβασει απο κατοχους, το πρωτο ειναι πιο ποιοτικο, με λιγοτερα προβληματα, ενω το δευτερο εχει καποια θεματακια..!!

και δεν ειναι να σου τυχει ελλατωματικο μοντελο, γιατι η διαδικασια επιστροφης ειναι και χρονος και κοστος!!!

μιλαω για Κινα μερια...!!!

εδω στην ελλαδα, τα ταμπλετ ειναι πανακριβα σε σχεση με τα τεχνικα χαρακτηριστικα που σου προσφερουν, εναντι αυτων που βρισκεις στην Κινα. ειναι λιγο καπως η ολη κατασταση, αλλα μαλλον θα καταληξω να αγορασω απο την Kινα, με το αναλογο ρισκο!! απλα θελει προσοχη και ενημερωση..!

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να πάρω ενα φτηνό τάμπλετ για τους δικούς μου. Οι απαιτήσεις είναι ελάχιστες, δεν πρόκεται να παίξουν παιχνίδια κλπ. Έχετε να προτείνετε κάποιο εκτός απο το Galaxy που πρότεινε ο Franky Stein?

Τι λέτε για το Kindle Fire HD στα 120ε απο Άμαζον;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.