Jump to content

seventh_son

Members
  • Posts

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About seventh_son

  • Γενέθλια 12/04/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ζωγράφου
  • Ενδιαφέροντα
    PC
  • Επάγγελμα
    Ιδιωτικός Υπάλληλος

seventh_son's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. seventh_son

    #labxmas2014 day 4 gift 8

    Z1 και απο μενα
  2. seventh_son

    #labxmas2014 day 2 gift 3

    4 και απο μενα
  3. seventh_son

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Stock ψύκτρες σε cpu, gpu, 1x120mm και 3x90mm. Και φυσικά γι αυτό κάνει σαν ελικόπτερο ... Πάλι καλά βάζω δυνατά τα ηχεία.
  4. Τις περισσότερες φορές και μένα και απο αμερική και από Κίνα και Χονγκ Κονγκ έρχονται χωρίς να χρειαστεί τελωνείο. Μια φορά απλά απο Αμερική είχα παραγγείλει κάτι βιταμίνες και τον ηπια στεγνά γιατί μου ζήτησαν Άδεια ΕΟΦ. Φυσικά δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να τους πάω. Είπαν οτι θα τα στείλουν πίσω αλλά μάλλον δε τα έστειλαν ποτέ γιατι σε επικοινωνία με τον Πωλητή δε τα παρέλαβε ποτέ. Έτσι απλά έχασα 110 ευρώ ... Και γαμώ . Οπότε "φάρμακα" ποτέ απο χώρες εκτός ΕΕ.
  5. seventh_son

    Android Apps

    wifi analyzer. Βλέπεις όλα τα ασυρματα που παίζουν στο χώρο για να μπορείς να βρεις άδειο κανάλι Πολύ χρήσιμο
  6. Βασικά είναι πόσο ανάγκη έχω αυτό που χρειάζομαι. Αν πχ μιλάγαμε για τροφοδοτικό pc και δεν είχα pc, τότε θα το παιρνα όπου το βρισκα πιο φτηνά σε κατάστημα. Αλλά σε γενικές γραμμές στα όχι απαραίτητα απέξω και όσο χρειαστεί ...
  7. Η ελλειψη σωστου driver ή η υπαρξη κακογραμμένου μπορεί να οδηγήσει σε επανεκκίνηση ή σε μπλε οθόνη. Δεν είναι απαραίτητο να ζεματάει το τροφοδοτικό. Μπορεί στιγμιαία να μη μπορεί να δώσει τα σωστά watt και όταν ζορίζεται να τα μπήγει. Overclocking είναι όταν αλλάζεις την ταχύτητα του επεξεργαστή η της μνήμης παραπάνω απο αυτή που θέλει ο κατασκευαστής για να αυξήσεις τις επιδόσεις. Αυτό δύσκολο να ναι. Συνήθως όταν προκύπτει επανεκκίνηση απο αυτό σου πετάει μηνυμα η μητρική ότι crashare για αυτό και θα σου επιστρέψει τις τιμές στις κανονικές. Το παιχνίδι που παίζεις είναι αυθεντικό ; Αν όχι μπορεί να ναι κακογραμμένο το crack που χρησιμοποιείς. Στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Στο κάνει και όταν πχ σερφάρεις ; Αν στο κάνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο, ακόμα και αυθεντικό αν το έχεις μπορεί να είναι κάποιο bug του παιχνιδιού που στην υλοποίηση σου να οδηγεί σε επανεκκίνηση. Googlare να δείς μήπως και άλλοι έχουν παρόμοια restart στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν στο κάνει γενικά και όχι μόνο στο game , μπορεί να βραχυκυκλώνει το κουτί σου ...
  8. Το πιθανότερο είναι ότι είναι θέμα τροφοδοτικού. Για να αποκλείσεις ότι είναι θέμα λογισμικού και οτι δε κρασάρει κάτι στα windows πηγαινε control panel> system > advanced system settings > startup and recovery > settings και ξετικαρε το κουτι που γράφει automatically restart. Αν σου κρασάρουν τα windows θα σου μείνει το μηνυμα λαθους. To googlareis και προσπαθείς να βγάλεις ακρη. Αν δε βγει κάτι εκει, τσεκαρε administrative tools, event viewer και ψάξε στα κοκκινα Χ μηπως σε οδηγήσουν κάπου.
  9. seventh_son

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Rome 2 , Call of Duty Modern Warfare 3 ( πώς μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό ) ...
  10. seventh_son

    Ατελειωτες καθυστερησεις απο Κινα

    Γιατί εγώ είχα θέμα με αυτό. Σε μεγάλες πολυκατοικίες δε ξέρεις τι γίνεται . Για ρωτήστε το ταχυδρόμο σας ...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.