Jump to content



Πρόβλημα με νέο τροφοδοτικό CORSAIR GS700


GusAvr

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

αγόρασα τις προάλλες ένα νεο PSU απ' το πλαίσιο και παρατήρησα πως εδώ και κάτι μέρες όταν ανοίγω κάποιο παιχνίδι ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος από το τροφοδοτικό κάπως σαν ''μπζζζζζζζ''. Είναι αρκετά ενοχλητικό μπορώ να πω και δεν είναι απο το fan του καθώς ακούγεται και όταν το fan δεν γυρνάει. Επίσης όταν κάνει το windows experience index στο direct3d κάνει επίσης κάποιον περίεργο θόρυβο σαν ''κάλαντα''. Απ' ότι καταλαβαίνω οι θόρυβοι ακούγονται μονο σε applications που χρησιμοποιείται και η gpu.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Αν ακούγεται καλά, για δοκίμασε να τον ηχογραφήσεις με το κινητό και να τον ανεβάσεις να ακούσουμε.

Είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για κάποιον συντονισμό από κάποιο από τα ανεμιστήρια σου ή από κάποιον δίσκο;

Μάλλον coil whine είναι, ψάξε στο net.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα να τον ηχογραφήσω αλλά δεν ακούγεται τίποτα, είναι το PSU γιατί το έχω βγάλε εκτός κουτιού και ακούγεται από εκεί! Και ακούγεται και χωρίς να γυρνάει το fan. Από ότι έψαξα και μένα γι coil whine μου φαίνεται. Αυτά τα καλύπτουν στο πλαίσιο ξέρει κάποιος? Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.