Jump to content



BIOS PROBLEM


johnys7

Recommended Posts

To συστημα μου ειναι αυτο: AMD FX8350, GIGABYTE 990FXA-UD3 , Radeon HD 7850 (2x)

Σημερα πηρα το καινουριο μου κουτι το stryker και και την καινουρια μητρικη που αναφερω πιο πανω και μετεφερα το gear μου.Προσπαθωντας να ανοιξω το bios της μητρικης πατωντας DEL, F1 , F2 , F12 ΚΑΙ ΕΝD δεν γινεται τιποτα....Δεν ανοιγει το bios και αντι να μου ανοξει το bios δεν μπουταρει καν το συστημα.Δοκιμασα να χρησιμοποιησω κλασσικο microsoft keyboard επειδη το ακουσα αυτο και παλι τιποτα....Ειναι ευκολο παρακαλω πολυ να μου πει καποιος τι συμβαινει?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Δουλευει...Αν δεν πατησω κουμπι για να μπω στο bios δουλευει....Στο bios ειναι το θεμα οτι δε μπορω να μπω με τιποτα.....Και ειναι αμαρτια ρε γαμωτο.....Μολις σημερα την πηρα την μητρικη......

Link to comment
Share on other sites

Απο αυτο παιδια.....Προφανως λειτουργει...Οταν προσπαθω να ανοιξω το bios πατωντας τα γνωστα κουμπια που εγραψα παραπανω δεν γινεται τιποτα μαυριζει η οθονη και δεν μπουταρει το pc.Αν δεν πατησω τιποτα το pc ανοιγει κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

To αλλαξα θυρα τιποτα...Το εχει αναγνωρισει κανονικα παιδια...Οταν λες ps/2 τι εννοεις?Για την ακριβεια ειναι το razer anansi και επειδη πηρα και το razer naga το ποντικι εχω κατεβασει το razer synapse 2 οπου και υπαρχουν αναγνωρισμενα και το ποντικι και το πληκτρολογιο.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα δεν μου ακούγεται για πρόβλημα του πληκτρολογίου, πιο πολύ με πρόβλημα απεικόνισης μοιάζει!

Δηλαδή μπαίνει στο ΒΙΟS ή κάπου αλλού αλλά δεν μπορεί να δείξει τίποτα στην οθόνη.

Το manual το διάβασες??

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω βγαλει ακρη...Και ψαχνοντας βρηκα αυτο σε ενα φορουμ...Μπορει καποιος να το "μεταφρασει" γιατι δεν ειμαι και πολυ ειδικος?

Gigabyte 990fxa ud3 not booting into bios - Chipsets - Motherboards

Link to comment
Share on other sites

Μάστορα, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με gigabyte motherboard και δε θα πιστέψεις ποια ήταν η λύση...ΔΕΝ άρεσε στο bios το ότι είχα συνδεμένες δύο οθόνες πάνω στη gpu! Μόλις έβγαλα τη μία, μπήκε στο bios κανονικά. Δες μήπως είσαι σε αυτήν την περίπτωση...:yu:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.