Jump to content

MC909

Premium Members
  • Posts

    93
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About MC909

  • Γενέθλια 30/07/1971

MC909's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. MC909

    Θόρυβος στα monitor..

    Δοκίμασε να τα βάλεις στις: 2 balanced monitor outputs – TRS (channels 1-2)με balanced καλώδια.
  2. MC909

    Star Citizen

    Φίλε acct πράγματι υπάρχει μία αίσθηση "εκμετάλλευσης" προς την κοινότητα αλλά αυτό έχει δύο όψεις...και η άλλη είναι ότι σίγουρα αυξάνονται οι προσδοκίες για το τελικό αποτέλεσμα. To FPS δεν θα το έλεγα ακριβώς περίπλοκο, απλά αντί για το κλασικό head/body damage modifier, θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τα "10 σημεία" των οποίων ο βαθμός του τραύματος θα επηρεάζει το gameplay. Αυτό πιστεύω γίνεται αφ' ενός για να διαφοροποιηθεί από τα παραδοσιακά fast-paced FPS (Battlefield 3) αλλά και να προσθέσει εντονότερα το στοιχείο της τακτικής. Οι στολές θα εξασφαλίζουν μια σχετικά καλή προστασία (θα έχουν levels) και οι FPS μάχες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, πόσο μάλλον αν πάμε και σε planetary environments. Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Για την πτήση έχουμε δρόμο ακόμη. Υπάρχουν σκάφη πολλών χαρακτηριστικών και μεγέθους και επιπλέον πολλά από αυτά ακόμη σχεδιάζονται στο χαρτί. Το καλοκαίρι του 2015 που θα έχουμε το Arena Commander 1.0 με αρκετά σκάφη flyable, αλλά και την βελτιστοποίηση για όλους τους πιθανούς τρόπους χειρισμού θα γνωρίζουμε περισσότερα. Για game package είναι μια καλή στιγμή να κάνει κάποιος αγορά καθώς γλυτώνει 2 χρόνια ασφάλισης του σκάφους του - σε περίπτωση καταστροφής του αποζημιώνεσαι με νέο. Μιλάμε για 2 χρόνια πραγματικού gaming χρόνου οπότε ουσιαστικά είναι σχεδόν ...για πάντα. Υπ' όψιν ότι μαζί με το package αποκτάτε πρόσβαση στο beta, το single-player και το Player Universe (Multi-Player).
  3. MC909

    Star Citizen

    Και σήμερα το πολυπόθητο upgrade... be warned: Piracy is bad for your health! Φίλοι backers βάλτε καμμιά φωτό από το hangar σας.
  4. MC909

    Star Citizen

    Τελικά έπειτα και από την παρουσίαση του FPS δεν κρατήθηκα άλλο...
  5. MC909

    Star Citizen

    Βασικά τίποτα το εντυπωσιακά διαφορετικό απ' όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα FPS - παρά τις φανφάρες για το "redefine του FPS στο SC" από τους developers. Επιπλέον αρνητικό στοιχείο για μένα το shaking του HUD στο κράνος το οποίο θεωρώ αχρείαστο και δυνητικά επιβλαβές για την gaming εμπειρία συνολικά (motion sickness). Σίγουρα έχουν πολύ δουλειά ακόμη. Επιπλέον όταν έχουμε παίξει FPS που έχουν μείνει στην ιστορία καλό είναι να υπάρχει λίγη ταπεινότητα. =)
  6. MC909

    Samsung 840 ssd

    Τέλος καλό όλα καλά αφού έφαγα όλη την μέρα (backup, clean installation, συνομιλία με MS γιατί είχε λοκάρει το win8 key, windows updates, drivers, software installations, etc). Από ρυθμίσεις, έλεγξα hibernation για off, Trim (τυπικά), το pagefile μπήκε στο "μηχανικό" με fixed size όπως πρότεινε το Magician (200-4000MB), "έκλεισα" Indexing Service και Superfetch/Prefetch, έλεγξα το Write Cache Buffer να είναι enabled (άφησα το Flushing στο off). Έπειτα ενεργοποίησα το RAPID στο Magician και άρχισαν οι δοκιμές με drivers. Αρχικά να πω ότι τα νούμερα είναι "εξωπραγματικά" και δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα (πχ 7.15 GB/s read στο Sequential) αλλά το αφήνω "προς διερεύνηση" στην συνέχεια. Όσο αφορά τους drivers συγκριτικά με τους "μαμά" των Windows εκεί που είδα λίγο καλύτερη απόδοση (κυρίως στα 4ΚΒ τόσο για Read όσο και για Writes) ήταν με τον Intel AHCI driver 11.7.0.1013 τον οποίο και άφησα. Σε γενικές γραμμές άλλο φρούτο ο SSD... εγκατάσταση windows από Sandisk Extreme σε 1' και boot πλέον σε δευτερόλεπτα.
  7. MC909

    Samsung 840 ssd

    Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό υπομονής είμαι κάτοχος ενός 840 EVO 500GB. Αφού ξεκίνησα με το γνωστό performance fix, προετοιμάζομαι για την μετάβαση στο επόμενο στάδιο - για την ώρα παίρνω backup σε ένα "βραδύκαυστο" USB2.0 εξωτερικό δίσκο το οποίο θα τελειώσει αύριο το πρωί (κοντά 800GB data). Θα ήθελα μερικές συμβουλές σχετικά με τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω ώστε να πετύχω το μέγιστο δυνατό σε επιδόσεις. Ο δίσκος θα μπει σε AHCI και προβληματίζομαι για το page file - η λογική μου λέει ότι πρέπει να υπάρχει έστω ένα μικρό fixed sized. Από την άλλη σκέφτομαι να έβαζα το Magician αρχικά και να πήγαινα βλέποντας και κάνοντας. Παράλληλα θα υπάρχει και ένας έξτρα μηχανικός δίσκος για αποθήκη.
  8. MC909

    Star Citizen

    I like events! Δεν έχω πάρει κάτι για την ώρα. Έχω έρωτα με το Blue Cutlass σε βαθμό που εξέταζα το σενάριο του grey market - υπερίσχυσε όμως η λογική. Παίζω με acc φίλου που ευτυχώς λείπει και γυρίζει Τετάρτη οπότε έχω λίγες μέρες ακόμη. Κυκλοφοράει στη πιάτσα για κάτι νέες εκδόσεις του Avenger.
  9. MC909

    Star Citizen

    Δοκιμή σήμερα για πρώτη φορά του Vaandul raid (με τα drones) κατάφερα και έφθασα μέχρι το 9ο stage όπου εκεί απλά ήταν for the lulz. Τι surrounding, ramming, όλη την ώρα shields down, είχα χάσει και τα main engines από το 8th stage οπότε καταλαβαίνετε... Παρεπιπτόντως αναβάθμισα την κάρτα γραφικών και μπορώ με σιγουριά να πω, καμμία σχέση με πριν. Τώρα μπαίνω στο hangar και χαζεύω την γραφικούρα ωστόσο εξακολουθούν κάτι λευκές γραμμούλες στους τοίχους (σαν bad rendering μοιάζει). Next upgrade είναι ο δίσκος οπότε θα παραθέσω τις εντυπώσεις μου αν και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι απο το mechanical RAID στον SSD η διαφορά θα προκαλέσει ενθουσιασμό. Αν δεν κάνω λάθος 25 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το SC. Λέτε να δούμε κανένα ενδιαφέρον επετειακό limited offer?:magic:
  10. MC909

    Star Citizen

    Έχω την αίσθηση ότι καλύτερα ακόμη να περιμένω λίγο -απογοητεύτηκα κιόλας που το Cutlass Blue δεν είναι διαθέσιμο- καθώς πιστεύω έρχονται και άλλα ή μπορεί να "τρέξουν" πάλι special editions που όπως και να το κάνεις είναι πιο ελκυστικά για αγορά. Επί τη ευκαιρία είχα κάνει λάθος στο 1ο μου post εννοούσα το Aurora LN και όχι το LX (non available) αλλά και πάλι καλοκοιτάζω το Avenger για το οποιό από ότι φαίνεται αναμένονται νέες εκδόσεις.
  11. MC909

    Star Citizen

    Από την σελίδα αυτή δεν αγοράζω κάποιο package? https://robertsspaceindustries.com/pledge/game-packages Δηλαδή μόνο με το ARENA COMMANDER STARTER αποκτώ πρόσβαση στο "όποιο" game υφίσταται αυτή τη στιγμή σωστά? Αλλιώς αγοράζω ένα σκάφος και το χαζεύω στο hangar? =) To beta access που αναφέρεται σε κάποια packages αφορά μεταγενέστερο στάδιο του παιχνιδιού και αν ναι υπάρχει ETA? Από την εμπειρία που είχα σαν flight sim δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Χωρίς να έχω δοκιμάσει το Elite Dangerous αλλά από τα videos που είδα νομίζω ότι είναι πιο καλά στημένο στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τι άποψη έχετε?
  12. MC909

    Star Citizen

    Είμαι και εγώ σε φάση που το "σκαλίζω" για να μπω λίγο στο πνεύμα του.Εδώ να πω ότι έχω παίξει λίγο το παιχνίδι με δανεικό λογαριασμό φίλου και το πρώτο συμπέρασμα αφορά τον υπολογιστή μου - επειγόντως SSD και κάρτα γραφικών. Θέλω να ρωτήσω πριν πάρω την "μεγάλη απόφαση" πως μπορώ να αξιολογήσω τον εξοπλισμό του εκάστοτε σκάφους (κινητήρες, ασπίδες, γεννήτρια, κανόνια, κτλπ). Υπάρχει κάποιο matrix όπου να φαίνονται οι διαφορές? Επίσης τι ισχύει με τα upgrade paths? Λογικά per ship class θα υπάρχουν όρια αλλά που φαίνεται και αυτό? Με ενδιαφέρει κάποιο multi-purpose σκάφος αλλά να αντέχει και κάμποσο "ξύλο" αν χρειαστεί. Είναι στο μυαλό μου το Cutlass Blue αν και παίζει να με πιασουν τα "τσίπικα" και να καταλήξω σε κανένα Aurora LX.
  13. MC909

    Εξέλιξη

    Άν δεν κάνω λάθος η σειρά 8000 της AMD αφορά φορητούς υπολογιστές αποκλειστικά. Τώρα όσο αφορά το τι θα επιλέξεις έχει να κάνει με τις ανάγκες σου αλλά και το budget που διαθέτεις. =)
  14. MC909

    Elite: Dangerous

    Από τα screenshots πάντως σου ...ανοίγει η όρεξη. Εύχομαι ολόψυχα να έχουν πετύχει το flight sim και το adventuring στοιχείο του αρχικού Elite. Ξέρουμε min specs?
  15. MC909

    Official Battlefield 3 Thread

    Πολλοι... (αναμεσα τους και η αφεντια μου )
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.