Jump to content



ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?


fotme

Recommended Posts

Ειπα να βρω μετα απο καιρο το οριο του north μου (prime stable) , τοσο καιρο βαριομουν να περιμενω ωρες :whistling. Ειμαι στα 243 φσβ (3.64ghz), not bad για αερα(zalman 7000), ισως με μια xp120 να ειμαι πιο ψηλα. Καλα ολα αυτα αλλα το πακετο μου αλλου εβρισκεται. Οταν τρεχω 3dmark03 μου βγαζει cpu score 130!!! Επισης στο burn-in του sandra η φλογα κολλαει αρκετα....Παρολαυτα στο benchmark του σανδρα, aquamark τα αποτελεσμτα ειναι οκ. Kaτεβασα το 340 patch για 3dmark αλλα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια. Τι μπορει να συμβαινει?

Link to comment
Share on other sites

βγαλε-βαλε το sandra , ισως γινει κατι , επισης με μια xp-120 θα ανεβεις ΠΟΛΥ ψηλα αφου η ψυκτρα μαμαει , βαλε και ceramic , ψυκτρακια στα mosfets και στο clock generator chip και θα ανεβεις κι αλλο

Link to comment
Share on other sites

Η Zalman ειναι κρυα στο αγγιγμα? Κατ'αρχας τι mobo εχεις? Μηπως ενεργοποιειται κανενα throttling απο το BIOS λογω temps και σου ριχνει τις επιδοσεις.

Αν εχεις Asus ειδικα απο default ειναι στο 50% ενεργοποιημενο.

Link to comment
Share on other sites

Η συγκεκριμενη επιλογη σε περιπτωση που ο επεξεργαστης ξεπερασει μια τιμη θερμοκρασιας του, ριχνει την ταχυτητα του ετσι ωστε να κρυωσει με αποτελεσμα να ριχνει και τις επιδοσεις.

Βαλε το στην μικροτερη τιμη, νομιζω 7.5%.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω στην αρχη για throttling σκεφτηκα αλλα δεν πρεπει να ειναι. Η μεγιστη θερμοκρασια που ποιανει ειναι 46 το throttling einai στην μινιμουμ τιμη 12.5. Ακομα και μαμα να δουλευει το συστημα παλι τα ιδια χαμηλα αποτελεσματα. Περιεργο αν σκεφτεις οτι παλιοτερα μου εδινε κανονικες τιμες 800+ . Τι αλλο πιστευεις οτι θα επιρεαζε την βαθμολογια?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.