Jump to content



Πρόβλημα με HD


fiestanik

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος ο κύριος HD που έχω με λειτουργικό και διάφορα δεδομένα πάει για blr καθώς τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει διάφορα προβλήματα (bad sectors, blue screen, reboot απο μόνος του). Το HDsentinel βγάζει health 14%. Υπάρχει τρόπος μπας και σωθεί, ή πρέπει να πάω για καινούργιο; Και τι προτείνετε; Αυτός που έχω τώρα είναι WD 1T sata II.

Link to comment
Share on other sites

Τι να σώσεις ρε φίλε... Σώσε ότι μπορείς να σώσεις γιατί το καράβι βουλιάζει... Εννοείται ότι πας για καινούργιο δίσκο. Προετοιμάσου ψυχολογικά.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

κάνεις login με τα στοιχεία σου. κάνεις register τον δίσκο ώστε να μπορείς ζητήσεις rma number.

Βρίσκεις bubble rub και σακουλιάζεις τον δίσκο, εφόσον τον έχεις βάλει σε αντιστατικό σακουλάκι. Μετά τον βάζεις σε χαρτόκουτο και είσαι έτοιμος να πας στα ελτά και να το στείλεις συστημένο.

Κάνε εκτύπωση τα στοιχεία σου και τον αριθμό rma και βάλτα μέσα στο κουτί. Κόλλησε το bar code με την διεύθυνση αποστολής εμπρός του κουτιού και πίσω γράψε τα στοιχεία σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.