Jump to content

WildStar

env0y

Recommended Posts

Ενδιαφέρον παιχνιδάκι αλλά πολύ βαρύ το έχουν κάνει, στο pc της υπογραφής μου και παίζει στα med με 35-55 fps

Εμενα με το δικο μου παιζει γυρω στα 65-70 :S reinstall τους οδηγους και το game ετσι διορθωσα το θεμα που ειχα αρχικα με τα fps ολα μαξ εκτος απο τα shadow που τα εχω κλεισει τελειως

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Καμία τύχη δυστυχώς, άλλαξα driver με atiman (είχα τον τελευταίο και έβαλα beta), έκανα uninstall και το ξανακατέβασα, εκεί 30 fps ..

Next station format … αν και πιστεύω τζάμπα κόπος.

ρε παιδια και εμενα παει στα 30 fps για λιγο οταν ειμαι thyad και εχει πολυ κοσμο φυσιολογικο ειναι .... στο worldmap 60+

Καμία τύχη δυστυχώς, άλλαξα driver με atiman (είχα τον τελευταίο και έβαλα beta), έκανα uninstall και το ξανακατέβασα, εκεί 30 fps ..

Next station format … αν και πιστεύω τζάμπα κόπος.

το game δεν ειναι optimised για amd

• 7 months later...

Εγώ πάλι συμφωνώ με το σχόλιο. Έπρεπε να δείξει και απο PvE footage. To free to play δεν αποτελεί λύση πάντα.

• 6 months later...
  • 1 month later...

How an MMO turns free-to-play without losing its soul

www.pcgamer.com/how-an-mmo-turns-free-to-play-without-losing-its-soul/

Πέραν της αλλαγής του παιχνιδιού σε free to play, έχουν ενδιαφέρον οι αλήθειες που λέγονται - γράφονται για αυτούς που θέλουν/αν hard core content τύπου vanila wow.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.