Jump to content



καρτα γραφικων και σκληρος δισκος


geoal

Recommended Posts

Πωλουνται τα παρακατω σε αριστη κατασταση, πληροφοριες εντος

1. Καρτα γραφικων nvidia 9600gt σε αψογη κατασταση, εχει λειτουργησει πολυ λιγο και υπηρχε στο συρταρι για περιπτωση που χαλαγε η κυρια καρτα του PC. Τωρα που εχουμε και τις ενσωματωμενες των I7 λεω να την δωσω. Τιμη 25 ευρω.

2. σκληρος δισκος Western Digital Caviar Black 1Tb σε ελεγχο που εκανα η εγγυηση ισχυει μεχρι 5/9/2014 (βαση ημερομηνιας κατασκευης) απο την WD ο δισκος ηταν αγορασμενος απο Πλαισιο οποτε θα βρω την αποδειξη και θα εχει απο εκει 1-2 μηνες παραπανω. Ειναι αψογος χωρις κανενα προβλημα και δινετε για αγορα μεγαλυτερου τιμουλα στα 40 ευρω.

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερον για τον δισκο με επιφυλαξη ομως, γιατι θαθελα να δω το ακριβες μοντελο και ισως καποιο screenshot

Ευχαριστω

το μοντελο του δισκου ειναι WD1001FALS, τι screenshot θελεις HD Sentinel? μολις εκανα και ελεγχο για την εγγυηση και ισχυει μεχρι 5/9/2014 (βαση ημερομηνιας κατασκευης) απο την WD ο δισκος ηταν αγορασμενος απο Πλαισιο οποτε θα βρω την αποδειξη και εχει απο εκει 1-2 μηνες παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.