Jump to content



drivers για DELL Inspiron σε Windows 32-bit


serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ψάχνω drivers για το DELL Inspiron 15 3521 σε Windows 7 32-bit.

Επειδή το site της DELL έχει για 7άρια μόνο 64-bit (που δε νομίζω να έχω πρόβλημα να τους βάλω), είπα να ψάξω έναν-έναν drivers για αντίστοιχα 32-bit.

Anyway, άλλο είναι το ερώτημα. Αν βρω έναν driver που είναι για άλλο μοντέλο laptop (είτε της ίδιας εταιρίας π.χ. DELL), είτε άλλης, αλλά με το ίδιο chip, ο driver, αν τον χρησιμοποιήσω, θα έχω προβλήματα;

π.χ. για την Ethernet, το DELL 15 3521 έχει την Realtek RTL8105E. Εδώ λέει ότι είναι για ένα μοντέλο DELL Vostro. Τί λέτε; Αν και απ' όσες εγκαταστάσεις έχω κάνει, δεν έχω κοιτάξει να είναι συγκεκριμένα για το ίδιο ακριβώς laptop. Αν βρεις τον driver του chip της κατασκευάστριας εταιρίας, εισαι ok.

Τώρα, κάπου διάβασα ότι θα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις drivers απ' το site του κατασκευαστή, που έχoυν δοκιμαστεί απ' τον ίδιο τον κατασκευαστή σε κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Ok. Συμφωνώ σε αυτό. Αλλά, αν δε βρίσκεις για το λειτουργικό που θέλεις, και κάνεις αυτό που κάνω εγώ, αν βρεις driver απλά του chip του κατασκευαστή, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Απόψεις-Βοήθεια;;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.