Jump to content



freezeeeeeeeee (packard bell ZG5)


obelix7

Recommended Posts

καλημερα παιδιά

Το λοιπον, επεσα στα χερια μου το συγκεκριμένο Laptop με λειτουργικό windows xp

Μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε αψογα. καποια στιγμή αρχισε και πεταγε μια ειδοποιηση οτι usb device not recognized ενω δεν υπήρχε καμια αγνωστη συσκευή. και εδω και καμια βδομαδα αρχισε να τρωει σκαλωματα. συγκεκριμένα παγωνει τελειως και παντελως. η οθόνη φαινεται κανονικα και μενει ανοιχτο αλλα εχουν παγωσει τα παντα. και ποντικι και ακομα πχ το ρολοι εχει μεινει στην ώρα του σκαλωματος

Έχω ελεγξει δίσκο (regenerator) καθαρο.

Mem test καθαρό.

Ιοι καθαρο

καποια στιγμή πήγα στο event viewer και ειδα οτι ζοριζόταν το microsoft fax το απενεργοποιησα αλλα τα ιδια

επίσης καποια στιγμή εβαλα και windows xp mini και σκαλωσε επισης

καμια ιδεα; μητρικη μυρίζομαι...

απο θερμοκρασίες ειναι νορμαλ

Link to comment
Share on other sites

Ο πιο γρήγορος τρόπος να ελέγξεις αν λειτουργεί καλά το hardware (χωρίς τον HDD) είναι να εκκινήσεις το σύστημα με ένα ubuntu live usb (δες πώς) και να δεις αν παίζουν όλα ok. Αν ναι, τότε το πρόβλημά σου δεν είναι η μητρική, που υποψιάζεσαι.

Link to comment
Share on other sites

Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τον ειχα ελέγξει τον δίσκο και ηταν καλός, όπως επίσης όπως ανέφερα, ειχα τρέξει ενα live λειτουργικό που είχε κολλήσει και εκει. Αλλα θα τρέξω και linux να δούμε...

Link to comment
Share on other sites

Τρέξε για κανένα 7ωρο και ένα memtest να αποκλειστούν και οι μνήμες και μετά το πας για έλεγχο σε κάποιο service. Αν είναι η μητρική και δεν είσαι στην εγγύηση το δουλεύεις μέχρι να παραδώσει το πνεύμα. Για να έχεις όμως xp μάλλον το μηχάνημα είναι 5+χρονών και δεν έχει εγγύηση..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.