Jump to content

Επικοινωνία μέσω ΜΣΝ

Tsunami

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βασικά το θρέντ το ανοίγω βασιζόμενος σε μια κουβέντα που είχαμε με παιδιά από εδώ μέσα.Λέγαμε οτι θα ήταν ωραία να είχαμε ανταλλάξει μεταξύ μας ολοιι μσν ώστε να μπορούμε να τα λέμε και οφ.Και γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ας πούμε πυρήνες στο μσν θα πρότεινα να ανταλλάξουμε στοιχεία έστι ώστε να μιλάμε όλοι μαζί.Δεν ξέρω αν σας ενθουσιάζει η ιδέα μου.Δέχομαι σχόλια.

ΥΓ.Το δικό μου μσν είναι mar_lazor@yahoo.com για κάθε ενδιαφερόμενο.:flower:

ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι αυτο....

υπαρχουν αρκετοι ball busters...

και αναγκαζεσαι και γινεσαι "κακος"

ναι το καταλαβαίνω απλά θα μπορούσε να γίνει μια επισήμανση για να πέσουν τα σχετικά πμ σε κάποιους που ενδιαφέρονται.Στην τελική δεν είναι και όλοι σπασμεν!!!

σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι...

και σιγουρα θα πεφτουν τα σχετικα πμ αναμεσα σε κοσμο που θελει να

μιλησει εκτος φορουμ.

αλλά απο την αλλη το διακινδυνευεις?

και αν ο αλλος σου βγει "ταλενταρα" τι κανεις?

θα πρεπει να εισαι πολυ διπλωματης 'η πολυ "κακος"

ωστε να του εξηγησεις και blah blah blah....και τσαμπα καει η λαμπα τελικα...

Καλή ιδέα για όσους ενδιαφέρονται.

Αρχική απάντηση από Zarras

ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι αυτο....

υπαρχουν αρκετοι ball busters...

και αναγκαζεσαι και γινεσαι "κακος"

Του λες. "Μισο λεπτο, ερχομαι σε λιγο" και κανεις ενα ωραιοτατο blockage....:devil:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Του λες. "Μισο λεπτο, ερχομαι σε λιγο" και κανεις ενα ωραιοτατο blockage....:devil:

Δυστυχώς αυτό δείχνει ασέβια. Καλύτερα να του πεις "Περίμενε! Ξανάρχομαι σε 666 χρόνια!" και τότε του κάνεις ένα πιο ωραίο blockage!!! :devil: :devil: :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.